Joost Klein zegt eindelijk wat hij vindt: ‘Je krijgt me niet klein’

WhatsApp Image 2024 05 20 at 132612jpg

Zondagavond was het moment daar: Joost Klein trad op nadat hij gediskwalificeerd was van het Eurovisie Songfestival. Het Freshtival in Enschede was het toneel waar hij om 20.45 uur een uur lang zijn fans bedankte “voor jullie liefde.”

Met een verkorte hardstyle remix van zijn Songfestival-nummer “Europapa” begon Klein zijn optreden. “Ik ben nu een internationale artiest, ik houd van jullie allemaal,” riep hij uit aan het begin van de show.

Gedurende de show zweeg Klein bewust over zijn diskwalificatie. “Ik weet dat iedereen wacht tot ik een fout maak, maar ik lach simpelweg,” vertelde hij na afloop van zijn performance.

“Ik ben Klein en ik zal niet toegeven, man.” Overweldigd door het enthousiasme van zijn fans, liet Klein weten hoe dankbaar hij was.

Tijdens een moment van stilte terwijl het publiek juichte, klapte en floot, benadrukte hij nogmaals de liefde van zijn fans. “Bedankt voor jullie liefde,” zei hij. “Meer liefde is wat we nodig hebben.”

Tijdens zijn performance doorbrak Klein de stilte op zijn socials. Op Instagram deelde hij in zijn verhaal: “Love always wins” met een blauw hartje.

Ondanks meerdere korte remixversies van “Europapa” speelde hij niet het gehele nummer.

Hij bracht echter nummers als “Friesenjung,” “Droom Groot” en “Wachtmuziek” ten gehore. Daarnaast introduceerde hij drie nieuwe tracks.

Joost Klein gaat NL vertegenwoordigen op het Eurovisie songfestival met deze herrie!

De locatie waar Klein optrad, was al zo’n 45 minuten voor zijn optreden helemaal vol. Het gebied rondom het podium werd afgesloten met hekken en bewakers, zoals gemeld door onze verslaggever ter plaatse.

Joost Klein gaat NL vertegenwoordigen op het Eurovisie songfestival met deze herrie!

Er waren ongeveer achtduizend mensen die bij het podium konden staan, terwijl het totale aantal bezoekers van het festival rond de 30.000 lag.

Om de menigte onder controle te houden, zijn hekken geplaatst direct naast de tent en deze zijn gesloten rond 21.00 uur. Ook werd de drukte vanuit de lucht gecontroleerd door de organisatie met behulp van drones.

1. Eindelijk doorbreekt hij de stilte, werd tijd.
2. Joost heeft uiteindelijk toch meer gezegd dan verwacht.
3. Dit zei hij aan het begin en aan het eind van zijn optreden:
4. Zijn diskwalificatie heeft hem nu al veel opgeleverd!
5. Joost lacht het hardst van allemaal!

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven