Medewerkers van McDonalds zeggen dat ze deze 4 gerechten niet willen eten!

mcdo 1jpg

Er wordt gezegd dat McDonald’s zijn geliefde Big Mac heeft, maar het menu biedt ook een breed scala aan andere gerechten aan, en iedereen heeft zijn eigen voorkeuren als het op fastfood aankomt.

De medewerkers van McDonald’s, die de maaltijden niet alleen bereiden maar ook regelmatig zelf consumeren met personeelskorting, weten waarschijnlijk het beste welke gerechten wel of niet de moeite waard zijn.

Business Insider heeft gesproken met huidige en voormalige medewerkers om erachter te komen welke maaltijden zij liever vermijden. Hier zijn vier van de minst populaire gerechten onder het personeel van McDonald’s:

De Filet-O-Fish van McDonald’s heeft een lange geschiedenis en was in 1965 het eerste niet-hamburgergerecht op het menu, waardoor het een icoon werd, vooral tijdens de vastentijd wanneer katholieken op vrijdagen geen vlees eten.

Zelfs voormalig president Trump, die bekend staat om zijn eetgewoonten, bestelt vaak twee visburgers samen met twee Big Macs en een grote chocolademilkshake.

Volgens twee medewerkers van de fastfoodketen waarmee Business Insider sprak, zijn er echter vier gerechten die ze liever niet eten.

“Volgens Business Insider is dit gerecht minder populair,” zei een voormalige medewerker uit Virginia. Hij vindt de Filet-O-Fish vooral geschikt voor oudere klanten vanwege de textuur, maar zelf houdt hij niet van de smaak. Een ander personeelslid beschreef de visburger als “tamelijk smakeloos.”

Een medewerker uit Minnesota zei dat hij nooit voor de gezondere opties op het menu kiest, zoals de salades.

Hij vermijdt de kipburgers omdat ze vol zitten met boter en volgens hem ongezonder zijn dan ze lijken, vertelden twee andere medewerkers aan Business Insider.

“Bijvoorbeeld, de ‘Crispy Chicken Salad’ bevat 520 calorieën en de ‘Bacon Ranch Salad with Buttermilk Crispy Chicken’ bevat er 490. Ter vergelijking, een Big Mac heeft 540 calorieën.”

Volgens een voormalige manager van een McDonald’s-vestiging, geeft hij de voorkeur aan de basisproducten van de fastfoodketen boven de nieuwe gerechten op het menu.

Terwijl het menu van McDonald’s divers is, zijn er gerechten die niet alle werknemers aanspreken vanwege hun persoonlijke voorkeuren en gezondheidsbewuste keuzes.

Het is goed om te beseffen dat smaken variëren en wat de een lekker vindt, kan de ander minder waarderen.

1. Grote kans dat jij dit nu ook niet meer gaat bestellen!
2. Deze gerechten laten medewerkers aan zich voorbij gaan!
3. Deze populaire snacks eten zij dus gewoon niet!
4. Grote kans dat jij dit nu ook niet meer gaat bestellen!
5. Medewerkers slaan deze gerechten over!

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven