Vrouw wordt vaak nagekeken door mannen in de sportschool, maar ze lopen snel weg als ze haar gezicht zien!

WhatsApp Image 2024 06 04 at 193416jpeg

Er is een situatie die Maria zat is: “In de sportschool proberen mannen me te versieren, maar zodra ik omdraai, rennen ze weg.” Ze heeft een video online geplaatst om dit te laten zien, en deze is in korte tijd meer dan 3 miljoen keer bekeken.

Het kan verrassend zijn dat sommige mannen ervoor kiezen vrouwen in sportscholen te benaderen, maar dit blijkt vaker voor te komen dan gedacht.

Ook Maria ondervindt hier veel hinder van, vooral doordat de mannen snel wegliepen zodra ze zich omdraaide.

Mensen die regelmatig sporten voelen zich vaak aangetrokken tot anderen met een vergelijkbare levensstijl.


Wordt het niet als ongewenst gedrag beschouwd om je geluk te beproeven in de sportschool, aldus sommigen. Hierbij is het van belang op te merken dat dit gedrag met respect behandeld moet worden.


Er dient vermeden te worden dat individuen zich ongemakkelijk voelen door ongewenste avances. Dit gedrag wordt met name door vrouwen in nauwsluitende leggings als hinderlijk beschouwd.


Velen staren naar hen en proberen een praatje te maken. Een van deze vrouwen is Maria, die, ondanks haar liefde voor sport, niet laat intimideren om naar de sportschool te gaan.


Als ze alleen is, is Maria extra voorzichtig en let goed op haar omgeving tijdens haar workouts.

Wanneer ze aan het trainen is, wordt ze vaak benaderd door mannen, maar zodra ze reageert, verdwijnen ze als sneeuw voor de zon. Ze is het beu om als een object gezien te worden.

Hoewel haar ‘achterkant’ veel aandacht kan trekken, is het duidelijk dat ze geen interesse heeft in mannen die haar in de sportschool proberen te versieren.

Bekijk de video hieronder die ze op TikTok heeft geplaatst. Je zult meteen begrijpen waarom mannen snel verdwijnen zodra ze zich omdraait.

@mashaspeaches Thats one way to get rid of them #gymgirl #pregnanttiktok ♬ original sound – Maria

1. Dat hadden de mannen niet zien aankomen
2. Tja tijdens het omdraaien nemen ze al de benen
3. Dit is toch wel hilarisch!
4. Tijdens het omdraaien is het geflirt direct klaar!
5. Dat is even schrikken voor de mannen in de gym!

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven