Zelfoordeel: Het jonge meisje noemt zichzelf de knapste ter wereld!

WhatsApp Image 2024 06 16 at 150410jpg

De eigenschap van zelfverzekerdheid heeft zeker zijn voordelen, maar zoals altijd is het belangrijk om matig te blijven.

Een teveel aan zelfvertrouwen kan soms averechts werken, vooral als je er mee te koop loopt naar de buitenwereld toe.

Recent is er een voorbeeld van een model dat actief is op OnlyFans en Instagram en claimt de ‘meest aantrekkelijke persoon ter wereld’ te zijn.

Dit model, genaamd Bailey, heeft inmiddels een aanzienlijk fortuin vergaard dankzij haar opmerkelijke uiterlijk en online activiteiten.

Bailey, een 25-jarige inwoner van Texas, beweert echter dat zij niet altijd zo’n sterk geloof in zichzelf heeft gehad.

In haar jeugd was er al ontevredenheid over haar uiterlijk, wat in Texas veel aandacht van anderen trok en geleid heeft tot onzekerheid en een gebrek aan zelfvertrouwen. Dit vertelde ze aan de Daily Mail.

“Er was veel onzekerheid vroeger. Ik dacht dat ik moest voldoen aan specifieke schoonheidsnormen om geaccepteerd te worden. De externe normen over uiterlijk hadden een grote impact op mijn zelfbeeld.”

Maar nu heeft Bailey een enorme dosis zelfvertrouwen. Ze merkte dat steeds meer mannen haar uiterlijk aantrekkelijk vonden, wat haar zelfvertrouwen een sterke impuls gaf.

Om haar zelfvertrouwen te versterken, koos ze ervoor een Instagram-pagina te maken die volledig gewijd is aan haar uiterlijk.


Omdat Bailey nu via OnlyFans en Instagram veel verdient, is haar zelfvertrouwen gegroeid.


Ze heeft haar onzekerheid overwonnen door zichzelf dagelijks te vertellen: “Ik ben de heetste chick op aarde,” zei ze, “dat geeft me zelfvertrouwen.”


Als je naar de foto’s van Bailey kijkt, zie je dat ze niet gebonden is aan de Instagram-regels.

@baystayfit

😜

♬ оригинальный звук – Вот завтра точно

1. Elke dag zegt ze tegen zichzelf dat ze de heetste chick is op aarde!
2. Dankzij haar uiterlijk is ze miljonair geworden!
3. De meningen lopen nogal uiteen zeg maar….
4. Geen gebrek aan zelfvertrouwen!
5. Tja wat moet je zeggen? Smaken verschillen….

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven