Koppel schrikt bij het zien van camerabeelden: ‘We snappen het niet’

cam 1jpg

In Australië is een echtpaar flink van slag door beelden die hun beveiligingscamera heeft vastgelegd, waarop een schim door hun woonkamer lijkt te bewegen.

Matthew Kane (35) en zijn vrouw raakten in paniek toen ze de mysterieuze figuur op de beelden zagen, terwijl ze in een andere kamer waren.

Zijn vrouw ontdekte het spookachtige figuur terwijl Matthew in bed lag.

De bleke gestalte verscheen uit het niets in de woonkamer, afkomstig van een oude antieke kast, wat het echtpaar in totale verbijstering en angst bracht.

Het schimmige wezen bewoog langs hun hond. “Het heeft een perfect rond hoofd en laat een lichtspoor achter zich,” legt Matthew uit.

”Het lijkt te lopen alsof het een doel heeft, alsof het ergens heen wil. Je kunt bijna de armen zien zwaaien,” vertelt Matthew.


In het filmpje, dat hieronder te bekijken is, wordt een hond getoond die niet aanslaat. Volgens Matthew kan dit erop wijzen dat het mogelijk om een overleden vriend of familielid gaat.


“Normaal ben ik sceptisch, maar dit voelt anders. Ik kan het niet verklaren,” merkt hij op en voegt eraan toe dat deze ervaring zijn kijk op het bovennatuurlijke heeft veranderd en hem met meer vragen dan antwoorden heeft achtergelaten.


Matthew deelde de video op sociale media, maar heeft daar nu spijt van. “Op een paranormale pagina is mijn video viraal gegaan,” zegt hij.


“Als ik de reacties lees, denk ik: ‘Stop met die suggesties, ik wil niet nog meer ideeën over wat het kan zijn,’” legt hij uit.


De gebeurtenis heeft een diepe indruk achtergelaten op het paar, dat nu voorzichtig is met wat ze geloven en delen over hun ervaring.


De beelden van de schim blijven een mysterie, een herinnering aan iets wat ze nooit hadden verwacht te zien in hun eigen huis.

1. Dit hadden ze nooit verwacht te zien via hun beveiligingscamera!
2. Het echtpaar denkt dat het een overleden familielid is.
3. Het koppel denkt aan een overleden familielid of vriend.
4. Ik zou geen oog meer dicht doen.
5. Ik zou direct op zoek gaan naar een andere woning!

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven