Claudio (63) is heel verliefd op de jongere Semie (25): ‘Met hem kan ik mezelf zijn’

sjpg

Binnen een opmerkelijke wending van gebeurtenissen heeft de 63-jarige Claudio Spilatro zijn hart verloren aan Semie Atadja, die slechts 25 jaar oud is.

Nadat ze elkaar in 2017 hebben leren kennen via een dating-app, hebben ze snel een sterke en duurzame relatie opgebouwd, ondanks het leeftijdsverschil van 38 jaar.

Claudio en Semie trekken zich weinig aan van kritiek over hun relatie. Claudio benadrukt dat Semie zeker geen ‘gold digger’ is, zoals sommigen beweren.

Hij is ervan overtuigd dat haar liefde voor hem oprecht is en niet voortkomt uit financiële overwegingen.

Semie geeft zelf aan dat mannen van haar eigen leeftijd vaak niet voldoen aan haar persoonlijke volwassenheidsnormen.

“Hun relatie begon met reizen naar luxueuze bestemmingen en verblijven in prachtige hotels,” aldus Claudio. Hij beschrijft het als het vinden van de ideale, jonge en actieve partner die hij zocht.

Volgens Semie draait de relatie echter om meer dan alleen materiële zaken; ze waardeert Claudio vanwege zijn positieve karakter en probleemoplossend vermogen.

Semie is een fulltime influencer met een indrukwekkend aantal van ongeveer 500.000 volgers op social media.

Haar online activiteiten leveren momenteel nog niet veel op, maar ze is hard aan het werk om haar carrière te laten groeien en enthousiast om haar leven met haar publiek te delen.

Ondanks negatieve reacties online, worden Semie en Claudio vaak bekritiseerd, waarbij Semie bestempeld wordt als ‘gold digger’ en Claudio wordt bekritiseerd vanwege het leeftijdsverschil.

Open over de initiële schok die hun relatie veroorzaakte bij Claudio’s dochter, ex-vrouw en Semie’s zussen, zijn ze blij dat uiteindelijk steun werd gevonden.

Claudio en Semie laten zich niet ontmoedigen door de oordelen van anderen en blijven volop genieten van hun tijd samen. Hun verhaal is een inspiratie dat liefde geen grenzen kent en dat geluk mogelijk is, ongeacht leeftijd.

1. Haar zussen hebben het geaccepteerd want ze mogen mee op vakanties… 2. Ze is vooral blij dat ze alle vrijheid heeft 3. Voor Claudio is zij het meisje dat hij zocht… 4. Ze is uiteraard niet uit op zijn centjes… 5. Ze is nog jonger dan zijn dochter!

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven