Jonge man kiest voor een uiterlijk als een pop: ‘Ik hou van de plastic look’

WhatsApp Image 2024 07 09 at 143906jpeg

Ontmoet hier Patrick, die bekendheid verwierf vanwege zijn eigenzinnige benadering van zelfexpressie door middel van cosmetische behandelingen.

Patrick heeft in totaal £58.000 ($72.719) besteed aan cosmetische ingrepen zoals Botox, fillers en chirurgie om een plastic-achtige uitstraling te bereiken.

Hij staat bekend om zijn geblondeerde haar, lange wimpers en volle lippen, waardoor mensen hem vaak verwarren met een vrouw.

Desalniettemin heeft Patrick benadrukt dat zijn identiteit niet als een vrouw beschouwd moet worden en hij heeft onthuld waarom hij niet van plan is te stoppen met het ondergaan van cosmetische ingrepen.

In de benadering van zelfexpressie door Patrick is het opvallend dat hij puur streeft naar wat ze de ‘plastische look’ noemen.

Dit resulteerde in een uitgave van maar liefst £ 58.000 voor cosmetische ingrepen, waaronder onlangs een volledige set facings van £ 2.500.

Op 18-jarige leeftijd begon Patrick met cosmetische ingrepen. Hij gaf aan de voorkeur te geven aan een vrouwelijker uiterlijk omdat zijn natuurlijke kenmerken al redelijk vrouwelijk waren.

Patrick heeft aangegeven geen geslachtsverandering te willen ondergaan, in tegenstelling tot sommige mensen die een vergelijkbaar uiterlijk nastreven. Hij vindt het juist fijn om te switchen tussen de rollen van man en vrouw.

“Het is voor mij gemakkelijker om me aan te passen.”

Volgens hem, “Ik heb fillers gekregen om mijn natuurlijke kenmerken aan te passen tot een vrouwelijk gezicht omdat mijn natuurlijke kenmerken niet erg mannelijk waren.”

Vanaf zijn 18e is Patrick verslaafd geraakt en ontvangt hij maandelijks fillers op verschillende delen van zijn gezicht, zoals zijn lippen, kin, onder zijn ogen en wangen, en elke 3 maanden Botox.

Sinds zijn eerste bezoek aan een schoonheidssalon heeft Patrick in totaal £ 45.500 uitgegeven aan cosmetische behandelingen.

Buiten fillers en Botox heeft Patrick ook een neuscorrectie en facelift ondergaan. “Ik hou van de plastic look,” zei Patrick.

Patrick’s ultieme doel bij het ondergaan van verschillende cosmetische procedures was om een symmetrisch en onberispelijk uiterlijk te bereiken.

Net als een pop.

“De look bevalt me omdat het mijn zorg voor mezelf en mijn perfectionisme aan anderen laat zien. Operaties hebben me veel gekost en ik ben niet van plan om daar snel mee te stoppen.”

1. Volgens hem waren zijn kenmerken niet echt mannelijk…
2. Het afwisselen van rollen tussen man en vrouw vindt hij leuk.
3. Hij wenst niet gezien te worden als vrouw…
4. Hij is bereid om alles te doen voor een poppenachtig uiterlijk.
5. Het is gemakkelijker voor hem om zich aan te passen als vrouw

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven