Thomas Berge heeft het moeilijk: ‘Ongelooflijk wat je gedachten met je lichaam doen’

WhatsApp Image 2024 07 17 at 082841jpg

Elianne Zweipfenning, de voormalige vriendin van Thomas Berge, doormaakt een moeilijke periode. Sinds de breuk is ze vijftien kilo afgevallen.

Op Instagram deelt ze een foto van de weegschaal en legt uit hoe haar mentale gesteldheid invloed heeft op haar fysieke gezondheid.

“Tijdens de zwangerschap van Sky Mea woog ik volgens mij nog rond de 75 kilo,” schrijft Elianne. Dat was in januari van dit jaar. Nu weegt ze nog slechts 54,5 kilo.

”Ik kan me niet meer heugen dat ik uberhoopt onder de 58 woog, want is een beetje mijn normale gewicht voor mijn lengte,” voegt ze toe. “Bizar wat mentaal fysiek met je kan doen.”

In maart maakte Elianne op Instagram bekend dat Thomas Berge een punt achter hun relatie had gezet. Aanvankelijk beschuldigde ze hem van ontrouw, maar later trok ze die beschuldiging in.

Ex haalt snoeihard uit naar Thomas Berge: ‘Voor mij of voor die ander?’

Tijdens het ophalen van spullen, enkele weken na de scheiding, beweert Elianne dat Thomas fysieke agressie jegens haar heeft vertoond.

Manager Thomas Berge reageert op geruchten relatiebreuk!

Nadat Elianne het huis van Thomas was binnengegaan in zijn afwezigheid, keerde hij snel terug na het zien van haar op de beveiligingscamera’s, wat leidde tot een gewelddadige confrontatie. Thomas ontkende echter de beschuldigingen via Instagram.

1. De zorg voor de kinderen na de breuk met Thomas brengt veel verantwoordelijkheden met zich mee…
2. Elianne deelt op sociale media de impact van de situatie:
3. Het is een uitdagende periode met veel gebeurtenissen…
4. De gehele gebeurtenis heeft een diepgaande invloed…
5. Dit soort situaties treft zelfs bekende personen in ons land…

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven