Zo veel verdient Flemming in een half uur optreden!

fle 1jpg

Ontdek hoeveel Flemming, ook bekend als Flemming Freddie Viguurs uit ‘s-Hertogenbosch, verdient in een half uur optreden, een opmerkelijk verhaal in de Nederlandse muziekindustrie.

Dankzij hits als ‘Amsterdam’ en ‘Automatisch’ heeft hij een opmerkelijke groei doorgemaakt en snel de hitlijsten weten te veroveren.

Zijn muzikale reis kreeg een boost toen hij tijdens de pandemie maar liefst zestig Nederlandstalige nummers creëerde, waarmee hij met ‘Amsterdam’ zelfs de zevende plek in de hitlijsten behaalde.

Na teleurstellingen tijdens zijn theateropleiding, volgde Freddie zijn liefde voor muziek en studeerde aan de Rockacademie in Tilburg.

Dankzij zijn succes mocht hij optreden bij The Streamers en Chantals Pyjamaparty, en ontving hij in februari 2024 als eerste Nederlander een diamanten plaat.


In de financiële sfeer is Flemming als gewilde artiest voor evenementen en festivals uitgegroeid tot een belangrijke speler.


Voor het boeken van een optreden moet er aanzienlijk betaald worden, met een prijskaartje van meer dan 20.000 euro voor dertig minuten.


Dit bedrag illustreert dat de passie van Freddie voor zingen en optreden niet onopgemerkt is gebleven in de branche.


1. Hij heeft dit jaar als eerste Nederlander ooit een diamanten plaat ontvangen! ‘
2. Een prominente figuur in de Nederlandse muziekscene.
3. Veel duurder dan de meest bekende zangers uit ons land…
4. Je moet behoorlijk wat geld neertellen…
5. Het is echt verbazingwekkend als je de prijs voor een half uur hoort!

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven