Monica Geuze zoekt persoonlijke assistent: De taken zijn apart en verrassend!

WhatsApp Image 2024 08 07 at 121306jpg

Om haar drukke leven te managen, is Monica Geuze, bekend van haar carrière als influencer, op zoek naar hulp voor het regelen van haar persoonlijke taken.

Vroeger bekend als vaste dj van Ronnie Flex en mede door haar toenmalige relatie met Lil Kleine, heeft Monica zich snel ontwikkeld tot een populaire YouTuber.

Grote en terechte zorgen om Monica geuze: ‘Die vrouw valt nog eens een keer om’

Begin januari 2023 koos ze ervoor te stoppen met haar dagelijkse vlogs, omdat ze meer privacy wilde.

Hoewel Monica nog af en toe presentatieklussen aanneemt, ligt haar focus nu voornamelijk op haar eigen bedrijf, waaronder het lifestylemerk SOPHIA MAE.

Gezien het feit dat het influencerbestaan veel tijd vergt, heeft Monica besloten een persoonlijke assistent in te schakelen om haar te helpen bij haar dagelijkse taken.

Als je bekend bent met het drukke leven van Monica, dan begrijp je dat ze wat hulp kan gebruiken bij verschillende taken, zoals boodschappen doen, de auto wassen, of het schrijven van kaartjes naar vrienden en familie.

Monica wil graag taken overdragen aan iemand die tussen de 16 en 24 uur per week voor haar kan werken, inclusief het ophalen en brengen van pakketjes.

Op de website vacaturevia.nl staat de vacature open voor een ‘personal assistant’ voor Monica Geuze. Het takenpakket biedt een divers inzicht in de dagelijkse taken die Monica graag uit handen geeft.

Je helpt met het organiseren van dingen zoals verjaardagen, feestjes, etentjes thuis etc. Je regelt alles rondom het huis.”

”Denk aan de tuinman, klusjesman etc. Je regelt alles rondom de auto. Denk aan het plannen van afspraken voor reparaties de wasstraat en tanken etc.”

”Diverse huishoudelijke taken worden uitgevoerd, zoals het halen en brengen van kleding naar de stomerij en het doen van boodschappen.”

”Er worden bloemen en/of kaartjes op belangrijke dagen naar vrienden en familie gestuurd, en ook pakketjes van en naar pakketpunten/kantoor gehaald en gebracht.”

Reality.FBI heeft opgemerkt dat de takenlijst voor deze functie is aangepast.

Vanaf nu zal Monica zelf verantwoordelijk zijn voor het versturen van bloemen en kaartjes naar vrienden en familie.

Een volger heeft gereageerd op de vacature met de opmerking: “De salarisindicatie is 500 euro, en er wordt gevraagd naar minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie vanaf 18 jaar oud.” Verrassend.

Monica Geuze, bekend van haar carrière als influencer, heeft een druk leven en zoekt daarom hulp om haar persoonlijke taken te ondersteunen…

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven