B&B Vol Liefde: Els maakt belangrijke onthulling

WhatsApp Image 2024 08 13 at 133105jpg

Tijdens haar avontuur in Schotland in het programma B&B Vol Liefde, hoopte Els de liefde te vinden bij Robert Jan.

Velen vragen zich af hoe Els’ liefdesleven eruitzag voordat ze aan het programma deelnam. Nu heeft Els een persoonlijke en ingrijpende onthulling gedaan.

Op Instagram kreeg Els de vraag van een volger: “Hoe zag jouw liefdesleven er tot nu toe uit?” Hoewel Els benadrukt dat dit een zeer persoonlijke vraag is, heeft ze besloten om er toch antwoord op te geven.

Kort verhaal lang: mijn twee dochters zijn uit een eerste huwelijk van bijna twintig jaar. Ik ben in 2014 voor de tweede keer getrouwd, en hij is in 2018 overleden”, deelde Els.

Deze emotionele onthulling wil Els verder niet uitdiepen. “Dit is het enige wat ik erover kwijt wil! Weduwe dus…”

In B&B Vol Liefde, Els leek aanvankelijk de voorkeur te hebben van Robert Jan. Toen de levendige Margreeth echter aankwam in de B&B, begon Els langzaam op de achtergrond te raken.

Verschillende kijkers hadden gemengde gevoelens over deze situatie. ”Ik voel in mijn intuïtie dat Els zal vertrekken… Hopelijk vergis ik me,” deelde een kijker op X.

Een ander merkte op: “Robert Jan begint mij te storen. Hij lijkt gewoon geen interesse te hebben in Els, anders had hij allang actie ondernomen.”

”En zij onderneemt geen verdere stappen omdat ze dat eigenlijk wel aanvoelt. Stuur die vrouw naar huis. Dit wordt gewoon onnodig pijnlijk.”

Els reisde af naar Schotland in de hoop de liefde te vinden bij Robert Jan in het programma B&B Vol Liefde.…

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven