Malgosia van BenB Vol Liefde erg verdrietig: Vriend praat over beschuldigingen

WhatsApp Image 2024 08 14 at 190057 1jpg

Op dit moment is Malgosia, bekend van het tv-programma B&B Vol Liefde, diep geraakt door het nieuws dat haar vermeende gevangenisstraf nu openbaar is geworden in heel Nederland.

Nadat haar goede vriend Jacob, die ook te zien was in het programma, met haar gesproken heeft, blijkt dat Malgosia beweert onschuldig te zijn vastgehouden.

In een recent interview met het blad Story werd onthuld wat er volgens een bron in het verleden is voorgevallen.

Volgens de bron heeft Malgosia tien maanden in de gevangenis doorgebracht vanwege vermeende betrokkenheid bij drugshandel.

Er werd beweerd dat ze deel uitmaakte van een criminele organisatie die cocaïne importeerde in grote hoeveelheden. Deze beschuldigingen hebben veel media-aandacht gekregen, en Malgosia is er gebroken door, aldus Jacob in het blad Weekend.

”Ik ben onlangs met haar in contact gekomen, ze verblijft momenteel in Polen. Haar gemoedstoestand is niet goed. De aantijgingen die richting haar zijn gemaakt, hebben haar diep geraakt. Ze geeft aan dat deze beschuldigingen onterecht zijn en dat ze geen crimineel verleden heeft.”

Het verhaal dat Jacob deelt, draait om de onterechte beschuldigingen die Malgosia heeft moeten doorstaan. Ze heeft jarenlang gevochten om haar onschuld aan te tonen.

Malgosia benadrukt dat ze nooit betrokken is geweest bij drugshandel en stelt dat het rechtssysteem in Polen, met inbegrip van de rechterlijke macht, ernstig aangetast is door corruptie. Jacob vermeldt: “Dit zijn haar exacte bewoordingen en ik geloof in haar onschuld. Het lijkt er sterk op dat ze ten onrechte is vastgehouden,” voegt hij eraan toe.

Op dit moment loopt er nog een juridische procedure tegen Malgosia in Polen, echter Jacob is hierover niet door haar geïnformeerd.


”Als dat waar zou zijn, zou het inderdaad een schande zijn. Het lijkt me geen arme dame; ze rijdt in een prachtige auto en heeft een B&B in Polen.”


”Oké, soms zijn de mensen die het aardigst lijken, de grootste oplichters. Maar de pers kan haar niet afbranden zonder concrete bewijzen.”


Verder zou Malgosia een zoon hebben, die ze tijdens B&B Vol Liefde buiten beeld hield, en hij zou nog geld van haar tegoed hebben.


Een bron vertelde onlangs aan Story dat Malgosia duizenden euro’s heeft geleend van haar zoon zonder deze terug te betalen.


Er is sprake van een verandering in de relatie tussen moeder Malgosia en haar zoon, waarbij beiden elkaar lijken te negeren.


De deelneemster Malgosia uit het programma B&B Vol Liefde is diep geraakt door een onthulling die nu de aandacht trekt in heel Nederland…

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven