Joost Klein laat weer van zich horen: ‘Er klopt iets niet helemaal’

WhatsApp Image 2024 08 15 at 104225jpg

De zanger en artiest Joost Klein is blij nu het onderzoek tegen hem in Zweden is gestopt. Hij deelde in zijn Instagram Stories: “I’m free”.

Zijn opmerking lijkt te verwijzen naar zijn fans, die de hashtag #freejoostklein veelvuldig op sociale media hebben gebruikt de afgelopen maanden.

Er is geen bewijs gevonden voor het vermeende incident waarbij Klein een dreigende beweging zou hebben gemaakt naar een cameravrouw tijdens het Eurovisie Songfestival, zo werd maandag bekendgemaakt.

Ondanks dat de EBU achter de diskwalificatie van Klein blijft staan, heeft de artiest het over een zware periode gehad.

Op maandag liet hij weten: “De afgelopen maanden waren verschrikkelijk zwaar.” “Hoewel ik liefde voelde overal ter wereld, voelde toch iets niet helemaal goed,” meldde hij.


“Het duurde lang voordat er antwoorden kwamen en dat zorgde voor dagelijkse onzekerheid, ondanks dat ik de waarheid wist. Er is nooit een zaak tegen me geweest, omdat er nooit een zaak tegen me is geweest.”


Klein verblijft op dit moment in Zwitserland, waar hij donderdag zal optreden op het muziekfestival Open Air Gampel.


Joost Klein is nu duidelijk opgelucht nu justitie in Zweden het onderzoek tegen hem heeft gestopt. “I’m free”, deelt de zanger…

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven