Vreemd verhaal over ex-vriendin van Dave Roelvink: “zodat ze bleef doen alsof alles goed was”

WhatsApp Image 2024 08 15 at 132355jpg

Er gaan geruchten dat Julia Mekkes en haar vriend Mischa uit elkaar zijn gegaan vanwege vermeende ontrouw van Julia.

Volgens Juicechannel op Instagram zou Julia, die eerder een relatie had met Dave Roelvink, betrokken zijn geweest bij een langdurige affaire terwijl ze met Mischa samen was.

Volgens verschillende bronnen zou Julia een affaire hebben gehad met een man uit de buurt die op dat moment ook een relatie had.

Mischa had al een tijdlang vermoedens over de affaire, maar telkens wist Julia de situatie te verdraaien en hem te laten twijfelen aan zijn eigen gedachten wanneer hij haar ermee confronteerde.

Het koppel heeft zelfs relatietherapie gevolgd, waarbij Julia zogenaamd probeerde de schijn hoog te houden. ,,De twee zijn zelfs in relatietherapie geweest zodat Julia de schone schijn kon blijven ophouden.”

“Na ontdekking van conversaties tussen Julia en een andere man met intense details over hun bijeenkomsten, escaleerde de situatie voor Mischa.”

“Na confrontatie met deze berichten zou hun relatie tot een einde zijn gekomen. Er gaan echter geruchten dat Mischa nu een relatie heeft met Janice Blok, de voormalige partner van Donny Roelvink.”

“In de afgelopen weken zijn ze herhaaldelijk samen gezien, waaronder bij de Pride in Amsterdam.”

Donny Roelvink openhartig over kinderwens na teelbalkanker: ‘Kan ik wel vader worden?’

“Juicechannel meldt dat Janice heeft bevestigd dat ze een relatie heeft met Mischa, wat betekent dat hij nu een relatie heeft met de ex van Donny Roelvink, na eerder met de ex van Dave Roelvink te hebben gedate.”

Julia Mekkes en haar vriend Mischa zijn uit elkaar, en volgens geruchten door de wandelgangen zou Julia vreemd zijn gegaan.…

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven