Oom vertelt over ouders van Sieneke: ‘Ik heb het vaak gezegd’

WhatsApp Image 2023 08 14 at 212154jpg

Er is gemeld dat de ouders van zangeres Sieneke nog steeds verblijven op een geheime locatie na een recente schietpartij op hun huis.

Zangeres Sieneke deelt verdrietig nieuws:

De situatie schijnt ingewikkeld te zijn, en de oom van Sieneke heeft inmiddels commentaar gegeven over de gebeurtenissen.

Emotionele zangeres Sieneke deelt haar verhaal: Gekwetst tot op het bot!

Afgelopen week, in de nacht van dinsdag op woensdag, heeft de schietpartij plaatsgevonden waarbij het huis van de ouders van Sieneke onder vuur werd genomen.

Zangeres Sieneke deelt verdrietig nieuws:

Uit voorzorg moest het huis gesloten worden vanwege gevaar voor de buurt. Een buurman heeft aan het AD verklaard dat hij rond 4 uur ’s nachts een persoon op een scooter zag, die vijf schoten op het huis loste.

Zangeres Sieneke deelt verdrietig nieuws:

“Hij heeft vijf keer achter elkaar geschoten, het moeten wel kogels van een zwaar kaliber zijn geweest,” aldus de ooggetuige. “Er is door de rolluiken en de ramen geschoten.”

Zangeres Sieneke deelt verdrietig nieuws:

Sieneke’s oom, die zelf veel vragen krijgt over het incident, benadrukt nu dat hij niets met de schietpartij te maken heeft.

Zangeres Sieneke deelt verdrietig nieuws:

In een interview met weekblad Story vertelt hij: “Ik heb niets met die schietpartij te maken.” Hij legt uit dat zijn telefoonnummer in de officiële documenten van het bedrijf van zijn broer is gebruikt, dat op het betreffende adres staat geregistreerd.

Zangeres Sieneke deelt verdrietig nieuws:

”Het bedrijf van mijn broer, dat op dat adres is gevestigd, gebruikt in de officiële documenten mijn telefoonnummer, dus ik word daar de hele tijd over gebeld.”

Zangeres Sieneke deelt verdrietig nieuws:

”Ik ga van de week met mijn boekhouder om de tafel en ervoor zorgen dat mijn broer niet langer mijn telefoonnummer gebruikt. Eigenlijk moet mijn broer dat zelf doen, dat heb ik al tig keren gezegd, maar dat doet hij gewoon niet.”

De boodschap van de oom van Sieneke is dat hij weinig interactie heeft met de familie en daarom weinig kan of wil zeggen over de situatie. “Ik vind het allemaal al erg genoeg,” concludeert hij.

De ouders van zangeres Sieneke zijn nog steeds ondergedoken na een recente schietpartij op hun huis. De situatie lijkt behoorlijk…

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven