Veel zorgen om de gezondheid van Rachel Hazes: ‘Maar zij wil alles zelf doen’

ha 1jpg

Er zijn al signalen dat Rachel mogelijk een stapje terug wil doen in haar brasserie Casa Hazes in Torremolinos, die nog maar enkele maanden open is. Volgens bronnen verloopt niet alles volgens plan, ondanks dat de brasserie dagelijks vol zit, wat op het eerste gezicht positief lijkt. Het succes lijkt Rachel nu al parten te spelen.

In de podcast Strikt Privé deelt Evert Santegoeds zijn observaties, waarbij hij aangeeft dat Rachel zich volledig uitput om de zaak draaiende te houden. Hij suggereert zelfs dat haar zoon, André Hazes, wellicht zou moeten ingrijpen.

“Ik hoor verhalen dat het toch niet helemaal goed gaat,” onthult Santegoeds. “Ja, het succes is groot en de zaak zit vol, maar Rachel werkt zich helemaal een slag in de rondte.”

Zet Rachel Hazes haar zoon onder druk? ‘dat wil hij wellicht niet riskeren’

Rachel begint haar dagen al vroeg in de ochtend in de brasserie voor het ontbijt en blijft vaak ook voor de lunch en borrel aanwezig.

Rachel Hazes en dochter Roxeanne muisstil: ‘betaald zijn door de ene partij aan de andere’

Volgens Santegoeds wordt de brasserie ook een soort club, legt hij uit, waar de mensen speciaal voor Rachel komen en teleurgesteld zijn als ze er niet is. Zelfs aan werken of poetsen komt Rachel zelf niet toe, zo wordt beweerd.

Rachel over hartverscheurende gebeurtenis met kleinzoon: ‘heeft me beroerd laten voelen’

Na drie maanden wil Rachel mogelijk al het wat rustiger aan doen, nadat ze volgens bronnen flink geïnvesteerd heeft en de zaken snel zijn gegaan.

Rachel Hazes komt met grove boodschap: Is dit een sneer aan zoonlief Andre?

Volgens Evert Santegoeds zou Rachel de brasserie openhouden vanwege haar investeringen en haar ambitie om er het maximale uit te halen in het eerste jaar.

Rachel Hazes krijgt flinke kritiek: ‘Waarom er half uit hebben hangen’

En zoals Santegoeds zegt, “Dan is de zakenvrouw van het jaar natuurlijk wel geneigd om er zoveel mogelijk uit te halen dat eerste jaar.”

Franz zegt, “Maar mensen met kennis van zaken adviseren vaak om keuzes te maken. Bijvoorbeeld: ofwel op tijd sluiten ofwel op tijd openen en dan het ontbijt overslaan. Maar zij wil alles.”.

Rachel Hazes en dochter Roxeanne muisstil: ‘betaald zijn door de ene partij aan de andere’

Casa Hazes, de brasserie van Rachel Hazes in Torremolinos, is nog maar enkele maanden open, maar er zijn al signalen…

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven