Frans Bauer is boos op de familie Meiland!

WhatsApp Image 2024 08 16 at 083437jpg

Vroeger bekend om hun realityshow, heeft zanger Frans Bauer zijn bedenkingen geuit over de familie Meiland en hun televisieprogramma.

Frans Bauer vindt dat de show van de Meilandjes te veel wordt uitgemolken, ondanks hun eerdere succes. “De koek is op,” zoals de zanger verklaart.

Populariteit Maxime Meiland daalt hard: ‘Er hangt een vervelend sfeertje om haar heen’

Ondanks het succes van hun eigen realityserie, De Bauers, ziet Frans Bauer geen toekomst voor een vervolg, in tegenstelling tot de Meilandjes die ondanks lagere kijkcijfers nog steeds op televisie te zien zijn.

Frans Bauer in de knoop met zichzelf: ‘Ik zat in een spiraal van ellende’

”Het stond al vast dat we eenmalig terug zouden keren, in de vorm van De Bauers – 20_TERUG.

Frans vertelt in een interview met weekblad Privé dat er veel vraag naar was, “Drie miljoen mensen keken er wekelijks naar. Het was hierdoor het best bekeken tv-programma bij de NPO van de afgelopen tien jaar.”

Hoewel het programma succesvol was, staan Frans Bauer en zijn gezin volledig achter de beslissing om geen tweede seizoen te maken.

Hij zegt: “Gemeten aan het succes zou je kunnen denken: we doen nog een ronde en nog een ronde, maar dan ga je het uitmelken en krijg je het Meiland-effect,” refererend naar de voortdurende aanwezigheid van de Meilandjes op televisie.

Bauer benadrukt dat hij absoluut niet wil dat zijn familie op die manier eindigt. “Dan is de koek op een gegeven moment op,” besluit hij.

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven