BenB Vol Liefde: Malgosia boos op Albert en wil eerder weg

WhatsApp Image 2024 08 19 at 105608jpg

Een romantisch verhaal leek zich te ontvouwen tussen Malgosia en Albert in het geliefde programma BenB Vol Liefde.

Albert noemde haar “een zonnetje” en ze deelden zelfs een intieme nacht. Echter, nu Malgosia het programma heeft verlaten, uit ze kritiek op Albert.

Ondanks haar enthousiasme om mededeelneemster Joyce over hun nacht te vertellen, onthult Malgosia in een interview met weekblad Party dat ze Albert eigenlijk helemaal niet aantrekkelijk vond.

“Dit was op zijn initiatief,” vertelt ze over de nachtelijke escapade. “Ik jaag namelijk zelf nooit op mannen. Ik vond hem niet leuk.”

Malgosia beweert verder dat Albert stemmingswisselingen had, wat haar vroeg deed twijfelen aan hun band.

Volgens haar was dat de reden om eerder te willen vertrekken en er valt verder niets over te zeggen, zo voegt ze toe.

Malgosia bevestigt echter dat ze ondanks de spanningen van plan is om naar de reünie te gaan. Ze zegt: “Uiteraard zal ik aanwezig zijn.”

Ze benadrukt: “Ik ben vrij om mijn keuzes te maken en als ik er geen zin in had, zou dat anders zijn. Maar daar is geen sprake van. Ik zal aanwezig zijn!”

Er zijn onlangs hardnekkige geruchten over Malgosia ontstaan. Zo meldde een bron aan weekblad Story dat ze tien maanden in de gevangenis heeft gezeten vanwege vermeende betrokkenheid bij drugshandel.


Quote: “Er werd beweerd dat ze deel uitmaakte van een criminele organisatie die kilo’s cocaïne importeerde,” verklaarde de bron. Malgosia reageerde hierop met:


Quote: “Hoewel het jaren geleden is gebeurd, zal het altijd aan mij blijven kleven. Op dat vlak heb ik een levenslange straf. Daar kom ik niet onderuit.”


Een ander verhaal dat door Story naar buiten werd gebracht, betreft een beweerde aanzienlijke schuld van Malgosia. In haar interview met weekblad Party weerlegt ze deze claims categorisch.


Quote: “Het stoort me dat er nu plotseling wordt beweerd dat ik een grote schuld heb. Dat is volstrekte nonsens,” verklaarde Malgosia.


Er leek aanvankelijk een verhaal te zijn tussen Malgosia en Albert in het uiterst populaire programma B&B Vol Liefde. Albert beschreef haar…

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven