Roxy Dekker valt hard op Lowlands: Veelbelovende artiest gewond!

WhatsApp Image 2024 08 19 at 101015 4jpg

Het is duidelijk dat Roxy Dekker steeds meer erkenning krijgt in de Nederlandse muziekscène.

Ze begon haar muzikale reis in 2019 als deelneemster aan het Junior Songfestival, als onderdeel van de groep 6TIMES.

Hoewel hun inzending “End of Time” hen niet naar het Junior Eurovisiesongfestival bracht, was dit pas het begin van Roxy’s muzikale reis.

Vanaf 2021 is Roxy bezig als solo-artiest en deelt ze hoofdzakelijk covers via platforms zoals TikTok. Haar nummers “Heimwee” en “Spijt” vonden snel een groot publiek door middel van deze sociale media kanalen.

In 2023 brak Roxy definitief door met het nummer “Anne-Fleur Vakantie,” dat ontstond na een verzoek aan haar TikTok-volgers om vier willekeurige woorden in te sturen. Met de woorden “kleuren,” “zon,”

Dit populaire nummer heeft ze gecreëerd met de titels “Ibiza” en “spiegel”.

Dankzij de kracht van TikTok verspreidde het liedje zich razendsnel viraal, met een vijfde plaats in de Nederlandse Top 50 en een notering in de Tipparade tot gevolg.

Naast haar hit “Anne-Fleur Vakantie” genoot ook het nummer “Satisfyer” van enorme populariteit. Op slechts 19-jarige leeftijd heeft de opkomst van Roxy Dekker ervoor gezorgd dat haar agenda volgeboekt staat met optredens.

Haar trouwe fans genieten keer op keer van haar optredens, waarbij dit weekend het optreden op Lowlands gepland stond.

Met hoge verwachtingen keken allen uit naar het meezingen van “Satisfyer” met Roxy. Echter, door de regen was het podium verraderlijk glad, wat zorgde voor een onverwachts moment tijdens haar show.

In het natgeregende podium gleed Roxy vol energie zingend en dansend hard onderuit. Het bezorgde publiek reageerde, en al snel verschenen er beelden van fans die vroegen naar de toestand van Roxy.

Met haar kenmerkende humor reageerde ze: “Hahahahahahahaha ja!” Spoedig daarop verschenen close-up beelden van haar val, gefilmd door iemand op het podium.

Ondanks de val lijkt Roxy met een glimlach door het incident te zijn gekomen. De beelden van haar val werden snel gedeeld op sociale media, maar dit bracht Roxy niet uit balans.

Haar populariteit blijft gestaag groeien, en met haar positieve houding is het duidelijk dat deze jonge zangeres nog vele verrassingen in petto heeft.


Roxy Dekker heeft tijdens haar optreden op Lowlands een moment meegemaakt dat niet snel vergeten zal worden, een valpartij die zowel humoristisch als memorabel was, naast haar opzwepende muziek.


Roxy blijft een artiest van grote belofte in Nederland, en een val op het natte podium lijkt haar rooskleurige toekomst niet te belemmeren.

De zangers Roxy Dekker verovert steeds meer de schijnwerpers in de Nederlandse muziekscene. De jeugdige…

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven