Temptation Island-sterren Annebel en Rene uit elkaar: Bericht op Instagram!

WhatsApp Image 2024 08 20 at 093846jpg

Het bekende duo Annebel Visscher en René Spoelstra, bekend van Temptation Island, heeft besloten om een punt te zetten achter hun relatie.

Annebel heeft het nieuws via een emotionele verklaring op Instagram gedeeld. Opvallend is dat haar bewoordingen sterk lijken op die van een andere bekende realityster.

“Met heel veel pijn in mijn hart deel ik dit bericht met jullie om te zeggen dat René en ik uit elkaar zijn,” begint Annebel haar verklaring.

”Ik had mijn toekomst heel anders voorgesteld en had verwacht dat wij altijd bij elkaar zouden blijven. We hadden alles samen en veel plannen voor de toekomst, dus deze breuk komt als een enorme klap.”

Annebel vraagt om begrip en tijd om deze situatie te verwerken en verzoekt haar volgers om haar privacy te respecteren.

Annebel vraagt haar volgers om begrip voor haar behoefte aan privacy en benadrukt dat ze het moeilijk heeft.

Ze deelt haar verhaal met de volgers en legt uit dat ze zich nu volledig wil richten op zichzelf en haar innerlijke kracht.

Hoewel het een moeilijke periode is en ze het liefdesverdriet voelt, legt Annebel uit dat ze doorgaat en tijdelijk minder actief zal zijn op social media. Ze hoopt snel weer terug te komen bij haar volgers. Groetjes, Annebel.

Opmerkzaamheid bij volgers bleek dat Annebels boodschap qua toon en inhoud opvallende gelijkenissen vertoonde met die van Molly-Mae Hague, een bekende Britse persoonlijkheid.


Een week geleden maakte Molly-Mae, bekend van Love Island, haar scheiding van Tommy Fury bekend via Instagram met een vergelijkbare post.


“Annebel is duidelijk niet erg origineel,” merkt een Juicechannel-volger op. “Het lijkt erop dat Molly-Mae een inspiratiebron was. De tekst lijkt bijna gekopieerd, behalve het gedeelte over hun kind dat is weggelaten.”


Of Annebels verklaring daadwerkelijk gebaseerd is op die van Molly-Mae, blijft onbevestigd, maar het heeft zeker de aandacht van haar volgers getrokken.


Het bekende koppel Annebel Visscher en René Spoelstra, bekend van Temptation Island, heeft hun relatie beëindigd. Annebel deelde het nieuws…

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven