Vriend plaatst onaardige foto van Tamara Elbaz online: ‘Ze ziet er erg dun uit’

WhatsApp Image 2024 08 21 at 111148 1jpg

Farja Farvardin, met 162.000 volgers op Instagram, plaatste recentelijk een minder vleiende foto van Tamara Elbaz, bekend van The Real Housewives of Amsterdam, met een opvallend bijschrift: “Een skelet met twee ballonnen.”

In een screenshot van een WhatsApp-groep waar ook Tamara Elbaz lid van is, deelde Farja de foto en noemde haar in het bericht ‘een skelet met twee ballonnen’, refererend naar haar uiterlijk.

Tamara lijkt echter onaangedaan door de opmerking en reageerde met: “Voor 42 en een kind gekregen vind ik het niet slecht.”

Farja gaf aan verrast te zijn door de foto, vooral vanwege Tamara’s prominente borsten. “Ik werd gewoon overdonderd door die enorme borsten,” reageerde hij.

Tamara liet dit niet onbeantwoord en besloot natuurlijk met een snedige opmerking terug te slaan: “Ja, dat had ik altijd met jouw buik.”

In de show The Real Housewives of Amsterdam werd onthuld dat Tamara Elbaz de afgelopen tien jaar niet in Nederland verbleef, maar in België en Spanje.

Sinds kort is ze echter weer terug in Nederland. Op Instagram deelde Tamara vol enthousiasme: “HALLO AMSTERDAM!” “Na tien jaar België en Spanje ben ik eindelijk terug in mijn oude stad.”

Tamara was verbaasd dat ze zo snel een geschikt huis in de hoofdstad vond.

“Ik kan nog steeds niet geloven dat ik überhaupt een geschikte woning hier vond,” voegde ze eraan toe.

Farja Farvardin, die op Instagram 162.000 volgers heeft, heeft onlangs een minder flatteuze foto van Tamara Elbaz, bekend uit The…

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven