Vriendschap tussen koningin Maxime en Danielle Oerlemans gaat achteruit: ‘Ruzie’

WhatsApp Image 2024 08 22 at 184639jpeg

Er is weinig bekend over het persoonlijke leven van koningin Máxima, behalve dat zij een nauwe band heeft met interieurontwerpster Mariska Dietz.

Mariska is gehuwd met Theo Dietz, een bekende distributeur van O’Neill en al lange tijd een goede vriend van koning Willem-Alexander.

Koning Willem Alexander krijgt flinke loonsverhoging: Niet normaal DIT bedrag!

De vriendschap tussen de vrouwen strekt zich uit over de grenzen van Nederland; ze zijn zelfs samen gezien in Griekenland.

Maxima maakt blunder tijdens islamitisch huwelijk: Deze outfit zorgt voor rode oortjes!

Mariska Dietz was al geruime tijd zeer goed bevriend met Daniëlle Oerlemans toen ze in contact kwam met koningin Máxima.

Daniëlle, de echtgenote van tv-producent Reinout Oerlemans, schakelde Mariska in als mentor tijdens de renovatie van hun woning in Los Angeles.

Na de aankoop van het huis door de Oerlemans-familie voor 22 miljoen dollar, werd het na de renovatie weer verkocht voor maar liefst 70 miljoen dollar.

Een bron uit de vriendenkring van Mariska beweert, zoals vermeld in tijdschrift Weekend, dat hoewel Daniëlle graag de indruk wekt een talentvolle interieurontwerpster te zijn, ze vooral ideeën van Mariska lijkt te hebben overgenomen.

“Alle fijne kneepjes die Daniëlle in haar nieuwe huis toepast, heeft ze geleerd van Mariska,” aldus de bron.

Hoewel het bieden van hulp door Mariska als een vriendendienst werd beschouwd, heeft Daniëlle hier financieel flink van geprofiteerd.

Ondanks dat Mariska zelf er niet publiekelijk over spreekt, heeft dit binnen haar vriendenkring tot enige ontevredenheid geleid.

“Er wordt gesproken over ‘bloedbonje’ in de vriendengroep van Mariska, terwijl ze elkaar eerder nog zussen noemden en Mariska zelf zwijgt hierover.”

De relatie tussen het koningspaar en de Oerlemans-familie lijkt beïnvloed te worden door deze spanningen.

Maxima maakt blunder tijdens islamitisch huwelijk: Deze outfit zorgt voor rode oortjes!

Koning Willem-Alexander en Máxima raakten via de Dietz-familie bevriend met Daniëlle en Reinout.

Koning Willem Alexander krijgt flinke loonsverhoging: Niet normaal DIT bedrag!

Volgens Weekend heeft Willem-Alexander zelfs geholpen om Reinout de eretitel van honorair consul in Los Angeles te bezorgen, waardoor zijn status verhoogd werd.

Volgens geruchten lijdt koningin Maxima aan deze bizarre aandoening!😱😲

Er lijkt echter een afkoeling te zijn ontstaan tussen het koningspaar en de Oerlemans-familie vanwege een interieurkwestie.


“Daniëlle volgt nog steeds het geheime Instagramaccount van onze koningin, maar het valt op dat Máxima geen likes meer achterlaat op de foto’s van Oerlemans. Iets wat ze voorheen vaak wel deed.”


De mogelijkheid van bemiddeling in deze gespannen situatie wordt overwogen, wellicht door de honorair consul zelf, om de relatie tussen de voormalige hartsvriendinnen te herstellen.

“Hoewel weinig bekend is over het privéleven van koningin Máxima, is het geen geheim dat zij een nauwe vriendschap onderhoudt…”

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven