BenB Vol Liefde Malgosia heeft geen geheimen: Iedereen mag haar foto’s bekijken!

WhatsApp Image 2024 08 22 at 174043jpg

Ondanks dat de meeste deelnemers van B&B Vol Liefde ervoor kozen hun social media-accounts af te schermen, heeft Malgosia ervoor gekozen om al haar foto’s en video’s op Instagram openbaar te delen. Dit omvat vele beelden, waaronder een aantal uitdagende foto’s.

Malgosia is ongetwijfeld een van de meest besproken deelnemers van het huidige seizoen van B&B Vol Liefde.

Dit is niet alleen vanwege haar verleden, waarin ze in drie verschillende Nederlandse gevangenissen heeft gezeten, maar ook door haar gedurfde aanwezigheid online.

Haar Instagram-profiel zit vol met foto’s in lingerie, badkleding en zelfs video’s waarin ze te zien is in uitdagende poses.

In de show probeerde Malgosia het hart van Albert te veroveren, maar na een nacht samen werd ze helaas toch naar huis gestuurd.


Ondanks haar overwegingen, zorgde ze ervoor dat de aanwezigheid van Alberts sigaretten naast haar bed te zien was op camera.


De bewering van Albert is dat het beperkt bleef tot één nacht, terwijl Malgosia stelt dat de kasteelheer twee avonden bij haar in bed heeft doorgebracht.


Malgosia blijft met haar openheid, zowel online als op televisie, de aandacht trekken en discussies aanwakkeren bij zowel mede-deelnemers als kijkers thuis.

“Dit bericht op Instagram bekijken”

Een bericht gedeeld door Małgorzata Łukaszczyk (@xmalgorzatalukaszczykx)

Waar de meeste deelnemers van B&B Vol Liefde ervoor kozen hun social media-accounts af te schermen, heeft Malgosia besloten al…

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven