Flinke mediarel op komt: Gordon heeft trammelant met deze 14 bekende Nederlanders!

WhatsApp Image 2024 09 02 at 085735

Gordon lijkt de afgelopen weken flink wat mensen tegen zich in het harnas te hebben gejaagd. De zanger en presentator heeft ruzie gemaakt met een indrukwekkende lijst aan bekende Nederlanders.

goorr

De lijst met namen is lang, Angela de Jong, Tina Nijkamp, Aran Bade, Rob Goossens, Johan Derksen, René van der Gijp, Wilfred Genee, Valentijn Driessen, Jeroen Pauw, Gerard Joling en Evert Santegoeds, behoren niet tot zijn vriendengroep.

ghy

Hélène Hendriks en Jack van Gelder. En dit is slechts een opsomming van de mensen waarmee hij dit jaar in de clinch lag. Ook Albert Verlinde staat op Gordons zwarte lijst. Verlinde onthulde onlangs nog dat Gordon zelfs dreigde om de politie in te schakelen.

hyht

Dan belt hij me, van: ‘Ik ga je aanklagen en morgen naar de politie!’” aldus Verlinde. Telegraaf-journalist Jordi Versteegden besloot vervolgens contact op te nemen met Gordon om verdere toelichting te krijgen.

jtj

Ik heb Gordon wel ook nog even gevraagd hoe hij dan kijkt naar die uitspraak van Albert Verlinde. Daar zegt hij op: ‘Ik ben een beetje klaar met Albert. Hij moet nu echt gaan ophouden.”

regeg

‘Ik ben hem een beetje zat, want het is natuurlijk niet waar. Wat is dit voor onzin?’ Tot zover de reactie van Goor op Albert. Nou, als dit geen mediarel meer wordt.

regg

Iemand die al een behoorlijke tijd op de zwarte lijst van Gorden staat is Albert Verlinde. “Dat geldt voor heel veel mensen. Angela de Jong moet ophouden, Tina Nijkamp moet ophouden, ik moest al lang ophouden. Het is niet anders. We leren ermee leven.”

ggt

Of hij erop kickt weet ik niet, maar hij vent ze wel uit. Het is op een gegeven moment… Ik las ook ergens: ‘Het is een soort verdienmodel.’ Ja, het is wel zo dat Gordon veel ruzie heeft en ook veel bijlegt en dan opnieuw ruzie krijgt. Het kleeft wel heel erg aan hem.

WhatsApp Image 2024 09 02 at 085710 1

De kijkcijfers van zijn soap zijn behoorlijk tegengevallen dus Gordon zal momenteel behoorlijk prikkelbaar zijn. Producent John van den Heuvel denkt dat Gordon niet blij is.

WhatsApp Image 2024 09 02 at 085710 2

 “Het is nu met bijna 500 duizend kijkers voorzichtig van start gegaan. De marktaandelen waren goed, bijna 16 procent, dus dat is dan ja, vind ik, veelbelovend voor de rest. Maar je kent Gordon: het glas is altijd halfvol bij hem.

WhatsApp Image 2024 09 02 at 085711
Scroll naar boven