Rene le Blanc onherkenbaar door nieuwe look: ‘Want ik heb een Duits hoofd!’

WhatsApp Image 2024 09 09 at 185628 1

René Le Blanc, bekend van het televisieprogramma Ik Geloof In Mij, heeft zijn fans opnieuw weten te verrassen met een opvallende nieuwe look. De zanger, die al bekendstond als het idool van menig vrouw, heeft nu een baard laten staan.

WhatsApp Image 2024 09 09 at 185628 1

Zijn volgers zijn enthousiast en laten massaal positieve reacties achter op zijn Instagram. René is niet alleen bezig met zijn uiterlijk, maar richt zich momenteel op een nieuwe carrièrestap in Duitsland.

Hij ziet daar kansen, mede door zijn eigen overtuiging: “Want ik heb een Duits hoofd,” aldus de zanger. Het is geen geheim dat hij zichzelf als een superster ziet.

bla4

Een uitnodiging om mee te doen aan het programma Expeditie Robinson sloeg hij af en liet enige tijd geleden dan ook weten waarom hij daar nee tegen had gezegd.

bla3

“Ik heb natuurlijk al ontzettend veel televisie mogen maken. En nu ben ik ook op het niveau dat ik kan zeggen: ‘Nee, ik heb geen zin om daaraan mee te doen!’ Je mag het gerust weten. Ik heb ‘nee’ gezegd tegen Expeditie Robinson van afgelopen seizoen. RTL en de programmamakers vonden het niet leuk!”

bla1

Ondanks zijn plannen om door te breken bij onze oosterburen, houdt René le Blanc zijn fans in Nederland via sociale media op de hoogte van zijn avonturen.

bla

Onlangs deelde hij een foto op Instagram waarop hij te zien is naast de legendarische Engelbert Humperdinck, wat René niet onopgemerkt liet. “Geweldig om weer VIP-gast te mogen zijn,” schrijft hij trots bij de foto.

WhatsApp Image 2024 09 09 at 185628

Maar wat vooral opvalt, is zijn nieuwe baard, die veel bewondering oogst bij zijn volgers. “Staat je goed, René,” is een veelgehoorde reactie. Wat vinden jullie van René’s nieuwe look? Laat je mening achter in de reacties!

Scroll naar boven