Mark Gillis krijgt nieuwe klap te verwerken: ‘Daar heb ik geen woorden voor’

WhatsApp Image 2024 09 12 at 071946

Mark Gillis is weer thuis na een periode van herstel in het ziekenhuis. Nadat hij enige tijd in kritieke toestand verkeerde, staat hij nu volledig op eigen benen.

WhatsApp Image 2024 09 12 at 071946

In een interview met Shownieuws vertelt hij hoe het nu met hem gaat en reageert hij ook op minder prettig nieuws. “Eigenlijk voel ik me best goed,” zegt Mark.

ma

”Ik ben blij om thuis te zijn. Ik heb net een was gedraaid en de droger weer aangezet, dat voelt ook wel fijn. De laatste anderhalve week ben ik bij papa geweest, heb ik therapie gehad en gerevalideerd. Ik kan weer fatsoenlijk lopen; eigenlijk alles wel weer.”

ma1

Zijn herstel verloopt sneller dan hij had verwacht en het heeft hem aan het denken gezet. “Ik wil meer gaan genieten en dat het leven niet meer bestaat uit werken, werken, werken. Ik wil ook een stukje gezonder leven; meer gaan sporten en extra afvallen, ook al zijn er al twintig kilo’s af. Dat zijn wel eye-openers.”

ma2

Naast dit persoonlijke herstel, kampt Mark echter ook met minder goed nieuws. Alle vaste bewoners van het vakantiepark Prinsenmeer, dat eigendom is van zijn vader Peter Gillis, moeten voor zaterdag het terrein verlaten.

ma5

Voor Mark is dit een zware klap. “Daarom ben ik eigenlijk teruggegaan, ook om mijn koffers te pakken. Ik moet natuurlijk ook vertrekken. Pap zit nu al 37 jaar hier als ondernemer en dat wordt nou in één keer van hem afgenomen.”

ma4

Voor Mark is dit bijzonder emotioneel, omdat hij op het park is geboren en opgegroeid. “Daar heb ik geen woorden voor. Het wordt allemaal afgenomen. Dat was toch mijn thuis.”

ma3
Scroll naar boven