Grote geheim van Katja Schuurman gelekt naar buitenwereld: ‘Je kunt ook niks geheimhouden’

WhatsApp Image 2024 09 13 at 074818

Katja Schuurman zou op verrassende wijze haar rentree maken in de soapserie Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST), maar dat geheim is voortijdig uitgelekt.

WhatsApp Image 2024 09 13 at 074818

In een gesprek met De Telegraaf vertelt de actrice dat er op de set strikte maatregelen waren genomen om haar terugkeer in de soapserie stil te houden.

ks8

Het plan was dat het dan straks op televisie zou komen en iedereen ineens verrast zou zijn door mijn terugkeer,” deelt Katja. “Er was een heel protocol opgetuigd op de set.”

ks7

‘Ik zou Sonja genoemd worden binnen het pand en moest via de achteringang naar binnen. Ik mocht ook niet met de rest mee lunchen, dat moest op mijn eigen kamer.”

ks6

”Alle figuranten zouden gespeeld worden door medewerkers. Maar voordat de opnames begonnen, hing Shownieuws al aan de lijn: gefeliciteerd met je comeback! Je kunt ook niks geheimhouden.”

ks5

Hoewel het nieuws over haar terugkeer naar buiten kwam, blijft het nog een raadsel hoe haar personage Jessica Harmsen precies opnieuw in de serie verschijnt. De opnames starten volgende week.

ks4

” “Ik vond het wel echt geestig wat ik in het script las,” zegt Katja. “Ik was 25 jaar geleden voor het laatst te zien, wegrijdend achterop de motor van Julian, gespeeld door Cas Jansen. Hoe ik precies terugkeer blijft nog even een geheim.”

ks3

RTL maakte eerder bekend dat Katja’s terugkeer van tijdelijke aard is, ter ere van het 35-jarig jubileum van de populaire soap. De actrice speelde van 1994 tot en met 1999 de rol van Jessica Harmsen en werd dankzij GTST een bekende naam in Nederland.

ks2

Samen met collega’s Guusje Nederhorst en Babette van Veen vormde ze destijds de succesvolle meidengroep Linda, Roos en Jessica. Katja en Babette zijn bezig om een Ademnood-dansfeest te organiseren. “Het moet een avond worden vol positiviteit en muziek uit de tijd van Linda, Roos & Jessica”, zei Katja daarover.

ks1
Scroll naar boven