Johnny de Mol deelt vervelend nieuws over zijn gezondheid: ‘Dat was niet goed’

jm1

Johnny de Mol deelde zaterdagavond in Shownieuws minder goed nieuws. De presentator heeft vorige week een plekje van zijn gezicht laten verwijderen. Het ging om een korstje tussen zijn neus en oog dat steeds terugkwam.

jm1

Zijn dermatoloog adviseerde hem om het te laten controleren. “Dat hebben we gedaan en dat was niet goed,” vertelde Johnny. “Dan halen ze het weg en dan ben je er ook van af.”

jm3

Hij gaf de kijkers een belangrijke tip mee: “Als je merkt dat een plekje groter wordt of van vorm verandert, laat het meteen onderzoeken. Als je dat niet doet, kan het anders aflopen. Bij mij is gelukkig niets aan de hand,” sloot hij af.

jm2

Alleen een paar hechtingen, die mogen er volgende week uit, en misschien een heel klein littekentje erbij.” Johnny is niet de enige bekende Nederlander die oproept om op tijd naar de dokter te gaan bij verdachte plekjes.

jm

Eerder deze zomer deelde Najib Amhali ook dat hij een plekje op zijn neus had laten verwijderen. “Ik heb een aantal moedervlekken op mijn lichaam. Ik ben naar de dokter geweest en ze waren allemaal oké, behalve deze op mijn neus. Die is niet goed,” zei Najib via Instagram.

WhatsApp Image 2024 09 15 at 121741 2

Ook hij kreeg het advies om het plekje weg te laten halen. Het bleek een kwaadaardig basaalcelcarcinoom te zijn, dat inmiddels succesvol verwijderd is.

WhatsApp Image 2024 09 15 at 121741

Najib sloot af met een waarschuwing voor zijn volgers: gebruik zonnebrandcrème en raadpleeg een arts bij verdachte plekjes.

WhatsApp Image 2024 09 15 at 121741 1
Scroll naar boven