Dit gaat waarschijnlijk een vervolg krijgen: Albert Verlinde maakt meest valse grap over Gordon!

WhatsApp Image 2024 09 26 at 080730

Albert Verlinde staat erom bekend niet terughoudend te zijn met zijn kritiek op Gordon, en dat bleek ook deze week weer het geval. Hoewel Gordon snel geïrriteerd kan raken door kritiek, lijkt Albert zich daar weinig van aan te trekken.

WhatsApp Image 2024 09 26 at 080730

Hij maakt het soms zelfs extra bont, zoals hij eerder ook deed tijdens zijn optreden in Vandaag Inside. Albert heeft eerder gesuggereerd dat Gordon zijn woede en conflicten zou gebruiken om media-aandacht te genereren voor zijn realitysoap.

gww

Zo zat hij ook zonder gêne te lachen om het valse gezang tijdens de albumrelease van Gordon. Dat leidde zelfs tot een boze telefoontje van Gordon zelf. “Ik heb ook regelmatig ruzie met hem,” vertelt Albert.

al3

Het stomme is: dan maak je het goed… Want we hebben hem bij Vandaag Inside ontzettend uit zitten lachen over die vals gezongen cd-presentatie, dan belt hij me, van: ‘Ik ga je aanklagen en morgen naar de politie!’ Ik zeg: ‘Nou, rustig aan, dat valt ook wel weer mee.’

gtt

Maar ondanks de ruzies en dreigementen van Gordon blijft Albert onverbiddelijk in zijn uitspraken. Ook in de aflevering van gisteravond kon hij het niet laten om een nieuwe sneer te geven richting de gevallen zanger. Ditmaal ging het over een ontmoeting tussen Wilfred Genee en Gordon in Blaricum.

ggti

Wilfred vertelde hoe hij afgelopen weekend bijna letterlijk op Gordon stuitte toen hij een taart ging ophalen in het dorp, waar Gordon woont en zijn horecazaak heeft. “Wie stak erover? Gordon! Ja, serieus!” vertelde Wilfred.

ggti

Albert kon het niet laten om daar een gemene grap over te maken: “Jij trok op? Hahaha.” Waarop Wilfred duidelijk maakte dat hij Gordon netjes liet oversteken en dat ze elkaar vriendelijk aankeken, waarna ze beiden in de lach schoten.

al1

”We moesten allebei eigenlijk wel lachen. Hoe groot is de kans dat als je Blaricum in rijdt en hij… Allebei moesten we een beetje lachen zo van: eigenlijk gaat dit helemaal nergens over. Het is uiteindelijk geen kwaaie.”

gvf

De situatie leidde tot een discussie in de studio over of Gordon misschien eens zou moeten aanschuiven bij Vandaag Inside. Merel Ek suggereerde dat het misschien een goed idee zou zijn, maar Albert was daar minder enthousiast over en gooide er nog een sneer achteraan: “Er zit geen rem op…”

al

Het lijkt erop dat Albert zich voorlopig nog niet zal inhouden als het om Gordon gaat, en de kans is groot dat er weer een boze reactie van Gordon volgt.

gtr
Scroll naar boven