Albert Heijn roept veel producten terug: Klanten krijgen hun geld terug!

appjpg

Een product van slagerij “Slagers van Warmenhoven” genaamd Streeckgenoten Grillworst naturel wordt uit voorzorg niet langer verkocht bij Albert Heijn.

Volgens de website van Albert Heijn betreft het de Streeckgenoten Grillworst naturel met een houdbaarheidsdatum van 04-06-2024, 05-06-2024 en 08-06-2024.

Reden voor deze stap is de mogelijke aanwezigheid van tarwe, granen en mosterd in het product zonder vermelding van deze allergenen op de verpakking.

Omdat er een productiefout is gemaakt, kloppen de vermeldingen niet en wordt geadviseerd om het product niet te consumeren voor mensen met allergieën voor deze ingrediënten.

Klanten worden vriendelijk verzocht het product terug te brengen naar de winkel, waar zij een volledige teruggave van het aankoopbedrag zullen ontvangen.

Voor consumenten zonder gluten- of mosterdallergie is het product veilig om te gebruiken.

Voor eventuele vragen kunnen consumenten contact opnemen met het servicekantoor van Streeckgenoten op het nummer +31 138505920 of op het adres Thermiekstraat 30-32, 6361 HB Nuth.

1. Belangrijk om te weten!
2. Dit product, waarvan wordt aangeraden het niet te consumeren, terugbrengen.
3. De winkelketen doet een dringende oproep aan hun klanten!
4. Breng het product terug en consumeer het niet.
5. Belangrijke informatie namens de supermarktketen!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven