Andre Hazes over zijn relatie en toekomst met Monique Westenberg: ‘discussiepuntje’

WhatsApp Image 2024 04 28 at 212023jpg

Door de jaren heen heeft de relatie tussen André Hazes en Monique Westenberg de nodige ups en downs gekend, voornamelijk vanwege André’s interesse in andere vrouwen.

Op dit moment lijkt de situatie enigszins gestabiliseerd te zijn, maar André is eerlijk over de huidige stand van zaken in zijn relatie.

Tijdens een interview met het weekblad Weekend onthult hij dat hij zijn partner Monique en hun zoontje alleen op maandag, dinsdag en woensdag ziet: “Alleen op maandag, dinsdag en woensdag ben ik bij mijn gezin.”

Behoorlijk grote domper voor Andre Hazes: Bittere nasmaak voor zijn fans!

André beschouwt de overige dagen van de week als vrije dagen. “Op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag heb ik vrij spel,” vertelt André.

Andre Hazes overladen met kritiek: ‘Nog steeds in een identiteitscrisis?’

Met zijn opmerking over ‘vrij spel’ geeft hij aan te genieten van zijn vrijheid. Hoewel hij veel van Monique houdt, is hij niet van plan haar bij hem thuis te laten verblijven, ondanks zijn liefde voor haar.

Andre Hazes zal niet trouwen met Monique: ‘Hij is niet sterk genoeg om zich te weren’

“Ik houd zielsveel van haar en dat is altijd zo geweest. Als ik haar zie, vreet ik haar op. Maar als ik daar bijvoorbeeld slaap, dan slaap ik nog steeds niet in één kamer,” zegt hij.

Monique Westenberg is klaar met al het kritiek dat ze krijgt en bijt fel van zich af!

Wanneer André bij Monique verblijft, slapen ze in aparte kamers. Dit doen ze naar eigen zeggen voorzichtig vanwege hun zoontje Dré.

Vader Monique Westenberg niet blij met divagedrag dochter: ‘hij herkent je niet meer’

André gelooft niet dat ze in de toekomst weer samen zullen wonen. “Dat is echt veel te ingewikkeld,” aldus de zanger.

Andre Hazes heeft zijn hart verloren en laten weten dat er gezinsuitbreiding is!

”Ik wil nooit meer in Rotterdam wonen en ik zie haar daar niet zo snel weggaan. Dus dat wordt een volgend discussiepuntje,” aldus de zanger.

Andre Hazes woest na onderbreking: Om erger te voorkomen besluit hij weg te gaan
author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven