Andre Hazes respectloos naar zijn moeder op het podium: Dit is niet mooi!

WhatsApp Image 2024 02 20 at 124319jpg

Tijdens zijn optreden op Breda Live heeft André Hazes opnieuw voor tumult gezorgd door het publiek te stimuleren om ‘gekke woorden’ te roepen, wat resulteerde in een ongelukkig incident.

Wanneer een toeschouwer het woord ‘hoer’ uitriep, vroeg de zanger: ”Wat zeg je over mijn moeder?”

Andre Hazes deelt enorm confronterende video: ‘Monique was mij spuugzat’

Dit resulteerde in gênante momenten, waarbij Hazes later probeerde de situatie te kalmeren door het af te doen als een grap; hij verklaarde: ”Geintje, ik mag dat zeggen. Die was voor mij zelfs heftig.”

Andre Hazes gaat flink door het stof: ‘Ik was op dat moment heel boos op jou’

Echter, de controverse nam een andere wending toen Hazes en het voltallige publiek herhaaldelijk het woord ‘hoer’ riepen, wat leidde tot veel verontwaardiging en kritiek.

Rachel Hazes en dochter Roxeanne muisstil: ‘betaald zijn door de ene partij aan de andere’

In een interview met De Telegraaf-bijlage VROUW onthulde André Hazes dat ondanks het herstel van zijn relatie met zijn zus Roxeanne, er nog steeds geen contact is met zijn moeder.


André benadrukte dit standpunt door te zeggen: “Dat is er niet. Weet je wat het is, ik wil positiviteit in mijn leven. Iedereen die daarin mee kan, graag.”

Andre Hazes zal niet trouwen met Monique: ‘Hij is niet sterk genoeg om zich te weren’

”Je bent van harte welkom en we maken er iets moois van. Maar als je dat niet kan, moet je echt afscheid nemen, wie je ook bent,” zo verklaarde André.

Behoorlijk grote domper voor Andre Hazes: Bittere nasmaak voor zijn fans!

André voegde daaraan toe: “Ik heb genoeg uitdagingen gehad en ik laat me niet meer van mijn pad af brengen. Dat kan voor anderen misschien moeilijk zijn, maar je hebt maar één leven.”

”Er is maar één persoon op aarde die ik gelukkig moet maken, dat is mijn zoon. En dat kan ik alleen als ik zelf gelukkig ben.”

Eerder dit jaar sprak André zich uit over zijn moeder, met wie hij een juridisch geschil heeft over de merknaam Hazes.

“Het is zelfs zo, dat als mijn moeder kwaad zou willen, dan zou ik mijn artiestennaam moeten veranderen. Terwijl het mijn naam is. Zo streng is dat,” vertelde hij in de Belgische talkshow De Tafel van Gert.

André erkent dat zijn moeder flink verdient aan de merknaam Hazes. “Ik kan niet in haar portemonnee kijken, maar ik denk niet dat je medelijden met haar hoeft te hebben, nee.”

Andre Hazes deelt enorm confronterende video: ‘Monique was mij spuugzat’

Er werd kort gesproken over de doorlopende erfeniskwestie tussen de zus van de zanger Roxeanne en hun moeder. Volgens de zanger is “het een juridische strijd tussen mijn moeder en mijn zus op dit moment in Nederland.”

Het zal je moeder maar zijn: Rachel heeft het gezellig met ex van dochterlief Roxeanne!

Afgelopen september werd bekend dat Roxeanne een bodemprocedure heeft geopend tegen haar moeder wegens vermeende onterechte inkomsten als erfgenaam van hun overleden vader André Hazes sr.

Roxeanne haalt uit naar haar moeder: ‘Weer een leugen van mevrouw Van Galen!’

Hoewel Rachel volgens het testament geen erfgenaam is, mag zij zich voorlopig wel zo noemen omdat Roxeanne te laat een kort geding heeft aangespannen. De zaak moet nu behandeld worden in een bodemprocedure, zoals bepaald door de rechter.

Onverwachte wending in Hazes-rel: Gooit Rachel nu haar eigen ruiten in?

1. Het verdient zeker geen schoonheidsprijs!
2. Vervolgens werd geprobeerd te redden wat er te redden viel.
3. De situatie gaat wel heel ver!
4. Dit is bijzonder pijnlijk voor zijn moeder Rachel.
5. Zulke uitspraken zijn simpelweg te absurd om te bevatten!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven