Bartina vertelt eerlijk over Ronald Koeman: ‘Niet altijd trouw in relaties’

WhatsApp Image 2024 06 09 at 175024jpg

Op dit moment is bondscoach Ronald Koeman druk bezig met de voorbereidingen voor het aanstaande EK 2024, dat binnen enkele dagen van start gaat.

Tegelijkertijd heeft Bartina, de vrouw van Ronald met wie hij al lange tijd gelukkig is, onlangs een openhartig gesprek gevoerd.

Allereerst het trieste nieuws: enkele dagen geleden onthulde Bartina dat haar borstkanker is teruggekeerd en door haar artsen nu als chronisch wordt beschouwd.

”Ik ben momenteel stabiel. Er staan echter wel vier, vijf planken vol medicijnen. Hiermee kan ik oud worden. Dat geeft mij een fijn en positief gevoel,” deelde Bartina in haar gesprek met VROUW Magazine.

Het echtpaar woont in Spanje, waar ze genieten van hun leven. Bartina deelt ook meer over de relatie met Ronald, die momenteel goed is maar in het verleden niet altijd zo was.


”Er was een moment dat ik iemand ontmoette die ik erg leuk vond! Dit gevoel kwam misschien ook doordat ik op dat moment te weinig aandacht van Ronald kreeg, waardoor ik er meer op inging.”


Hoe dan ook, Bartina besloot trouw te blijven aan haar man, iets wat niet gezegd kan worden van haar echtgenoot Ronald.


”Hij heeft niet altijd de regels gevolgd.” Volgens Bartina heeft hij veel verleidingen moeten weerstaan, maar heeft hij ‘misschien wel eens een avontuurtje gehad’.


Bartina vindt dat dit erbij hoort. ”Hoewel we geen open relatie hebben, is de mens niet altijd volledig monogaam in het leven.”

Desondanks is dat verleden tijd. “Naarmate ons leven vordert, is dat nu verleden tijd,” concludeert Bartina op treffende wijze.

1. Het is de vraag of haar echtgenoot Ronald blij is met deze onthullingen…
2. Volgens Bartina is hij geen heilig boontje geweest!
3. Wat zou de reden zijn om deze informatie met de wereld te delen?
4. Waarom zou iemand ervoor kiezen om deze persoonlijke onthullingen te delen?
5. Echt fijn is die echtgenoot van haar, Ronald Koeman…

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven