Jonge vrouw (21) zoekt de juiste partner met bijzondere eisen: ‘Hij moet fit zijn’

WhatsApp Image 2024 05 24 at 070649jpg

Een Britse vrouw, die de aandacht trekt, is op een zoektocht naar liefde en heeft duidelijke verwachtingen van haar potentiële partner.

Tijdens een straatinterview deelt ze haar vereisten voor een potentiële partner, waarbij sportiviteit hoog op haar lijst staat.

Het stellen van specifieke eisen aan potentiële partners is tegenwoordig gebruikelijk. Op datingplatforms zoals Tinder kunnen gebruikers hun voorkeuren aangeven.

Soms lijkt echter de realiteitszin verloren te gaan. Tijdens een informeel interview op straat onthullen twee vrouwen dat ze single zijn. Dit leidt tot verdere vragen van de interviewer.

Tijdens het interview blijkt dat één van de vrouwen zeer specifieke eisen heeft, met een sterke voorkeur voor sportieve mannen.


“Ze moeten wel fit zijn,” wordt verklaard door haar. Een vriendin aan de linkerkant is minder veeleisend en stelt alleen geen blanke man als voorwaarde. “Als ze maar zwart zijn, is het goed,” zegt ze.


De aantrekkelijke en fitte blondine stelt echter nog strengere eisen. Haar toekomstige partner moet niet alleen regelmatig sporten, maar ook minimaal 1,95 meter lang zijn en een goed gevulde bankrekening hebben om haar te kunnen verwennen.


Zij verlangt dat hij een eigen jacht heeft en bereid is haar te overladen met luxe en designerkleding. Ook moet hij haar meenemen op exclusieve reizen en haar huur betalen zodat zij van een luxeleven kan genieten.


Deze twee dames benadrukken dat het leven als vrouw vermoeiend kan zijn. “Overal waar we gaan, worden we nagestaard,” zeggen ze.

1. Wedden dat je moet lachen als je haar eisenpakket hoort!
2. Nou dat is een behoorlijk lijstje met eisen!
3. Soms zie je een video en dan is het beter om te zwijgen!
4. Mocht je een gegadigde weten...
5. Deze blondine weet goed wat ze wil hebben...

Er kan gediscussieerd worden over de reden, of dit nu door hun uiterlijk is of door iets anders. De beelden van dit interview zijn hieronder te bekijken:

Een Britse vrouw van ongekende schoonheid is op zoek naar liefde en blijkt zeer specifieke eisen te hebben voor haar toekomstige partner. Op…

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven