Gezien op camera: Boer Harm kleedt zich om zonder zijn masker

brhjpg

De bekende Boer Harm, die normaal gesproken optreedt met een masker en populaire nummers zingt, lijkt momenteel erg populair te zijn.

Zijn liedjes, waaronder een kinderversie van ‘Brommers Kieken’, vallen in de smaak bij een breed publiek.

Met meer dan 300 geboekte optredens en een optreedtarief van 3300 euro voor 30 minuten, wordt voorspeld dat Boer Harm binnenkort miljonair zal zijn.

Er wordt gespeculeerd dat een van de geheimen van het succes van Boer Harm zijn masker is, dat is ontworpen door Sergey Mezhericher en te koop is voor ongeveer 500 euro op Etsy.

Oorspronkelijk geïnspireerd door ‘Friar Tuck’ uit Robin Hood, lijkt het masker een winstgevende investering te zijn voor Boer Harm, die eigenlijk David Alfred Bouman heet.

Er was lange tijd onduidelijkheid over dit masker,

Achter het masker van Boer Harm schuilt de man die het domein ‘deboerenrapper.nl’ heeft geregistreerd, waardoor het mysterie is opgelost.

Grietje, de vriendin en DJ van Boer Harm, is de eigenaar van het domein, wat de identiteit van David Bouman als de man achter het masker bevestigt.

Er zijn beelden opgedoken uit Friese Blije waarop een man, niet vermomd als Boer Harm, te zien is, hoewel het beeld van David Bouman onbekend blijft.

Hoewel het lijkt alsof de man zich verkleedt als Boer Harm, zijn de ware identiteit en het masker dat hij draagt afkomstig van elders.

Toch wordt voorspeld dat er tijdens carnaval 2025 veel mensen als Boer Harm verkleed zullen gaan.

@frerikdeswetser dit is hem dus! de man achter het masker! ik heb hem ontaskerd @boerharm @BoerHarm @BoerHarm #boerharm #hengheng ♬ Brommers Kieken – BoerHarm

1. Dit is dus niet de man waarvan iedereen denkt dat het Boer Harm is!
2. Bekijk de beelden goed: Is dit de echte Boer Harm?
3. Ook boeren moeten zich omkleden…
4. Huh is dat nou Boer Harm zonder masker op zijn snoet?
5. Deze beelden gaan hard over het internet!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven