Beschuldigingen aan adres vriendje Jutta Leerdam: ‘Ik ben er absoluut van overtuigd’

WhatsApp Image 2024 03 28 at 193117 1jpg

Al jarenlang staat Jake Paul, de wereldberoemde partner van Jutta Leerdam, bekend als een controversieel figuur.

Gedurende zijn carrière als influencer heeft hij veel opschudding veroorzaakt. Enkele jaren geleden besloot hij echter om zich te richten op een carrière als bokser, met succes.

Zijn bokscarrière begon in augustus 2018 met een amateurwedstrijd tegen Deji Olatunji, die hij via technische knock-out won.

Paul heeft sindsdien professionele boksgevechten gevoerd tegen onder andere Nate Robinson, Ben Askren, Tyron Woodley (tweemaal), Anderson Silva, Nate Diaz, Andre August en Ryan Bourland.

Jake Paul maakt blunder door deze foto van Jutta online te zetten!

In februari 2023 leed Paul zijn eerste professionele nederlaag via split beslissing tegen Tommy Fury.

Vriendje van Jutta Leerdam heeft problemen: ‘Jake heeft een grote bek, ik wil hem pakken’

Hij staat gepland om in juli tegen de legendarische Mike Tyson te vechten, maar er rijzen nu allerlei problemen.

Vriendje van Jutta Leerdam heeft problemen: ‘Jake heeft een grote bek, ik wil hem pakken’

Paul ontvangt veel kritiek omdat hij voornamelijk tegen oudere, gepensioneerde boksers vecht. Critici beweren dat dit puur voor show en geld is.

Vriendje van Jutta Leerdam heeft problemen: ‘Jake heeft een grote bek, ik wil hem pakken’

Tyson, 30 jaar ouder dan Paul, is een bron van veel van deze kritiek. Het gevecht zal op Netflix te zien zijn, waarschijnlijk voor een aanzienlijk bedrag, ongeacht de uitkomst.

Jutta Leerdam krijgt bizarre kritiek op relatie met Jake Paul: ‘Ze laat zich verleiden’🤔😬

Terwijl beide vechters zich voorbereiden, worden er beschuldigingen geuit aan het adres van Jake. MMA-vechter Colby Covington beweert dat de gevechten van Jake nep zijn en dat hij doping gebruikt.

Jake Paul scoort punten door video online te zetten van de blote kadetten van Jutta Leerdam

Volgens Covington:” Dit schaadt de reputatie van Tyson. Hier komt een YouTuber aan die de zwaargewichtkampioen van de wereld neerhaalt.”

Volgers reageren massaal op post van Jutta en Jake Paul:Moderne versie van Pamela Anderson

Covington gaat verder:” Deze YouTubers brengen aandacht en geld naar een sport die op sterven na dood is.”

“Ik begrijp dat wel en ik geef ze groot gelijk. Maar het zijn geen echte wedstrijden. Alle gevechten van Paul zijn nep.”

“Hij communiceerde duidelijk met Woodley tijdens hun gevecht. Dat gebeurde ook tegen Nate Diaz. Ik ben er absoluut van overtuigd dat al zijn gevechten geregisseerd zijn.”

“Allemaal voor geld en entertainment. Hij denkt dat hij stoer is, maar hij vecht alleen tegen mannen die in de veertig zijn.”

Jake Paul maakt blunder door deze foto van Jutta online te zetten.

“Of zelfs in de zestig, zoals met Tyson. Hij gebruikt alle soorten doping. Hij is een wandelend laboratorium. Hij wordt volgespoten met alle chemicaliën die de mens kent.” Deze beschuldigingen kunnen mogelijk de weg naar het gevecht met Tyson bemoeilijken.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven