Boze Erica Meiland haalt snoeihard uit: ‘Ik vind dat dom en gemeen en onwaar’

WhatsApp Image 2023 04 16 at 155909jpg

De voormalige huisvriendin Caroline van Eeden beweerde onlangs dat Maxime Meiland en Leroy binnenkort uit elkaar zullen gaan.

Erica doet boekje open over liefde van Martien: ‘Hij had een paar keer met hem afgesproken’

In een interview met weekblad Weekend deelde Caroline details over het huwelijk van Maxime en Leroy, waarbij ze naar voren bracht dat Maxime regelmatig antidepressiva gebruikt, wat invloed heeft op hun relatie. Caroline merkte op: “Als ze dit niet slikt, weet je niet wat je meemaakt.”

Ex-huisvriendin Caroline gooit alles over de Meilandjes op straat: ‘Ik zwijg niet langer’

Caroline betuigde ook medeleven aan Leroy, maar twijfelde aan zijn volharding en beschuldigde Maxime van het leiden van een leugenachtig leven.

Een klap in het gezicht van Maxime Meiland: ‘We nemen niet veel risico’

Op deze uitspraken van Caroline heeft Erica Meiland, de moeder van Maxime, scherp gereageerd, met de woorden:  “Ik vind dat dom en gemeen en onwaar”.

Erica slaat snoeihard terug naar Caroline van Eeden: ‘Ze is zielig en irritant’

Er zijn ook twijfels gerezen over de waarheidsgetrouwheid van de biografie van Maxime Meiland getiteld “Maxime: Misbruikt, Ontspoord en Nu… Gelukkig!”

Maxime Meiland is aan het terugkrabbelen: ‘Er is duidelijk een fout gemaakt’

In de biografie beweert Maxime dat ze op de middelbare school werd gepest door een voormalige vriendin genaamd Merel. Merel ontkent echter deze beschuldiging en zegt:

Maxime Meiland stoort zich aan deze vervelende actie haar eigen vader: ‘gewoon stug doorgaan’

“Voor zover ik weet was ik Maxime’s vriendin. Zo zie je maar hoe mensen zijn… Ik ben hier echt van geschrokken. Ik heb Maxime absoluut niet gepest.”

Waar zit je verstand: Maxime Meiland op vingers getikt door Veilig Verkeer Nederland.

Merel is niet de enige die zich betrokken voelt bij de ‘anonimiteit’ in de biografie van Maxime. Er is zelfs een smaadzaak ontstaan als gevolg van de beweringen in het boek.

Maxime Meiland doet bizarre onthulling: ‘Hij kan heel vervelend doen tegen mensen’

In een rechtszaak verloor een vermeende verkrachter die beweerde dat hij herkenbaar was in het boek, maar hij is vastbesloten om verdere stappen te ondernemen.

Maxime Meiland keihard aangepakt op televisie: ‘dit soort kwakzalverij’

Ondanks dat tussen Maxime en Leroy alles goed lijkt te gaan, overwegen ze zelfs om opnieuw te verhuizen.

Leroy Molkenboer reageert op zeer lelijke opmerking die zijn vrouw Maxime krijgt!

De villa van hen in Noordwijk staat te koop en Maxime heeft bevestigd dat er serieuze interesse is van potentiële kopers.

Problemen stapelen zich op voor Maxime Meiland: ‘Het ziet er niet heel goed uit voor haar’

“Het staat nog te koop. Laatst zijn hier mensen geweest met een soort aannemer, dus zij willen het serieus,” deelde ze mee tijdens een gesprek met Frank Dane op Radio 538.

Enorm grote zorgen om Maxime Meiland: ‘ZE heeft vaak enorme huilbuien’

Maxime kijkt enthousiast uit naar hun nieuwe woonplek waar ze binnenkort met haar gezin naartoe zal verhuizen. “Ik heb er helemaal zin in,” vertelde ze eerder aan Shownieuws-verslaggever Thom Goderie.

Maxime Meiland is aan het terugkrabbelen: ‘Er is duidelijk een fout gemaakt’
author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven