Celine Dion deelt zorgwekkende video: ‘Dit is erg emotioneel om te zien’

WhatsApp Image 2024 07 09 at 175826jpg

Er zijn verontrustende beelden vrijgegeven van de ernstig zieke Céline Dion, die veel reacties hebben opgeroepen op sociale media. “Dit zijn zeer aangrijpende beelden.”

Het filmpje toont hoe Céline’s lichaam volledig verkrampt als gevolg van het stiff-person-syndroom, een aandoening die stijfheid en spasmes in de spieren veroorzaakt.

Celine Dion in diepe rouw na heftig familiedrama: ‘Ze is kapot van verdriet’

Op X werd het filmpje gedeeld met de waarschuwing: “Zangeres Céline Dion heeft beelden laten vrijgeven van haar huidige gezondheidstoestand.”

Zus trekt in bij Celine Dion die meer hulpbehoevend wordt: ‘Het is belangrijk’

”Dapper om te delen, maar een waarschuwing is geboden: dit zijn zeer aangrijpende beelden.” In het filmpje is te zien dat Céline bewust is, maar geen controle over haar lichaam heeft.

Zus trekt in bij Celine Dion die meer hulpbehoevend wordt: ‘Het is belangrijk’

“We zijn hier bij je. Probeer kalm te blijven, Céline,” zegt een lid van haar team tegen haar. “Het is oké,

Met het hele team aanwezig en volledige steun om haar heen, worden geruststellende woorden gesproken: “Je hebt je hele team hier. We zijn allemaal bij je. Het komt allemaal goed.”

Zus trekt in bij Celine Dion die meer hulpbehoevend wordt: ‘Het is belangrijk’

Céline kan niet in woorden uiten, maar haar emoties zijn overduidelijk. Op het moment dat ze begint te huilen, wordt haar gevraagd: “Heb je pijn? Knijp in mijn hand als je pijn hebt.”

Zorgen Celine Dion nemen toe: ‘Ze weigert deze nederlaag te accepteren’

De heftige beelden hebben een diepe impact gehad op sociale media en hebben veel reacties losgemaakt. Iemand omschrijft het als: ,,Ach, wat naar. Je hele lichaam in een langdurige kramp…”

Insiders klappen uit de school over Celine Dion: ‘Huilen om haar lot’

Een persoon deelt zijn gedachten: ”Iedereen weet hoe zeer het al doet als er kramp in je kuit schiet, niet voor te stellen dit. Ze heeft lieve mensen om zich heen gelukkig. Maar toch, wat eenzaam.”

Celine Dion deelt heftig en verdrietig nieuws: ‘Het breekt mijn hart’

Een ander reageert met deze woorden: ,,Ze heeft er zelfs ribben door gebroken. Het is echt vreselijk. Je wenst het niemand toe.”

In de documentaire “I Am: Céline Dion”, die sinds 25 juni op Amazon Prime te zien is, wordt het leven en de carrière van Celine Dion belicht. De nadruk ligt vooral op haar strijd tegen een neurologische ziekte.

Celine Dion deelt heftig en verdrietig nieuws: ‘Het breekt mijn hart’

Céline deelt in de documentaire onder andere haar ervaringen met de medicatie die zij moet nemen om haar ziekte onder controle te houden.

Celine Dion deelt heftig en verdrietig nieuws: ‘Het breekt mijn hart’

“Ik nam de medicijnen omdat ik moest kunnen lopen. Ik moest kunnen slikken. Ik had ze nodig om te functioneren. Nog één pil, nog twee, nog vijf. Te veel pillen. The show must go on.”

1. De zangeres heeft beelden vrijgegeven van haar situatie. 2. De beelden gaan door merg en been: 3. Ontzettend heftig om te zien, wat erg: 4. Wat dapper dat ze besloten heeft dit te delen 5. De beelden zijn hartverscheurend…

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven