Dit is het zeer hoge maandinkomen van Dave Roelvink!

roe 1jpg

Een opmerkelijke reactie kwam van de bekende juicekoningin Yvonne Coldeweijer, naar aanleiding van recente gebeurtenissen rondom Dave Roelvink.

Volgens Yvonne zou ze beschikken over uitgebreide informatie over Dave, inclusief details over zijn scheiding en zijn financiële status.

In een recente video heeft Dave gereageerd op deze claims en heeft hij vrijwel alle aantijgingen van Yvonne weten te ontkrachten.

Dave Roelvink nog even extra de grond ingetrapt: ‘Het is bij iedereen bekend’

Uit onderzoek blijkt dat het zogenaamde koophuis van zijn voormalige partner eigenlijk een huurwoning is en dat er helemaal geen sprake is van achterstallige huur van showrooms die zogenaamd van Dave zouden zijn.

Grote zorgen om Dave Roelvink: ‘Het is weer helemaal misgegaan’

Een van de strengste beschuldigingen van Yvonne draait om het vermeende drugsgebruik van Dave, waarbij ze beweert dat hij nog steeds verslaafd is.

Grote zorgen om Dave Roelvink: ‘Het is weer helemaal misgegaan’

Dave heeft recentelijk bloed- en urinetests ondergaan om zijn onschuld te bewijzen met betrekking tot de beschuldigingen van zijn financiële situatie. Er wordt beweerd dat Dave geen geld meer heeft en dat zijn vader, Dries, al zijn kosten dekt.

Dries Roelvink reageert op heftig gerucht zoon Dave: ‘Ik kan me dat niet voorstellen’

In een interview met weekblad Party heeft Dries persoonlijk gereageerd op deze roddels en hij heeft ze afgedaan als onwaar. Hij benadrukte dat Dave meer verdient dan hijzelf.

Dries Roelvink betrapt tijdens smerige actie: ‘Hij keek me geschrokken aan’

Wat een onzinverhaal! Natuurlijk niet! En dat hij blut zou zijn, daar kan ik maar één antwoord op geven: Dave heeft meer geld dan ik heb!

Dries Roelvink betrapt tijdens smerige actie: ‘Hij keek me geschrokken aan’

“Het maandelijkse inkomen van Dave zou ten minste €50.000 bedragen”, zo werd gesuggereerd. Dries, daarentegen, ontkent dit bedrag en benadrukt dat hij niet de officiële vertegenwoordiger van Dave is in deze kwestie.

Dries Roelvink betrapt tijdens smerige actie: ‘Hij keek me geschrokken aan’

Dries verklaart dat zijn zoon nu al zeven maanden niet bezig is met ongezonde gewoontes. Hij zegt: “Wat betreft de situatie zelf, daar wil ik het niet over hebben, dat moet Dave zelf doen.”

Grote zorgen om Dave Roelvink: ‘Het is weer helemaal misgegaan’

“Ik vertegenwoordig hem niet in deze kwestie. Maar ik kan bevestigen dat mijn zoon al zeven maanden een gezonde levensstijl heeft aangenomen. En ik lieg niet.”

Dit bericht op Instagram bekijken

1. Dat is geen mager maandinkomen!
2. Jeetje wat een geld, met wat verdient hij dat?
3. Dries laat weten dat zijn zoon meer centen heeft!
4. We hoeven geen medelijden te hebben met Dave!
5. Wat doet hij dan voor zo’n hoog maandinkomen?

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven