Dame won miljoenen in de loterij en is nu blut: ‘Heb daar enorm veel spijt van’

WhatsApp Image 2024 04 12 at 220429 1jpg

Toen de Engelse tiener Callie Rogers een bedrag van 1,8 miljoen pond won in de loterij, leek haar toekomst rooskleurig.

De realiteit bleek echter anders. Op 37-jarige leeftijd worstelt ze nu om de eindjes aan elkaar te knopen, ondanks haar grote winst destijds.

Vragen rijzen over hoe een minderjarige zoals Rogers op haar 16e aan een loterij kon deelnemen en 1,8 miljoen pond, omgerekend zo’n 2,1 miljoen euro, kon winnen, aangezien de leeftijdsgrens nu verhoogd is naar 18 jaar.

Haar leven veranderde drastisch door de loterijwinst, terwijl ze voorheen slechts 3,60 pond per uur verdiende in een supermarkt.

Echter, in plaats van verstandig met haar geld om te gaan, gaf ze het roekeloos uit en het vloog dan ook de deur uit.

Ondanks advies vanuit de loterij, dat ze vanwege haar jeugdige onervarenheid negeerde, besloot ze grote bedragen te spenderen aan haar uiterlijk, designerkleding en gulle giften aan vrienden en familie.

Haar fortuin verdween al snel door luxe feesten en de aankoop van een huis. In 2021 werd Rogers failliet verklaard, waardoor ze gedwongen was een uitkering aan te vragen, haar loterijwinst tot de laatste cent opgebruikt.

Nu, enkele jaren later, probeert Rogers haar leven weer op te bouwen. Ze besloot terug naar school te gaan voor een opleiding tot verpleegkundige en werkt momenteel als verzorgster.

Ze deelt echter haar spijt over het gebrek aan geld voor haar zoon Blake, die lijdt aan hersenverlamming, wat haar grootste teleurstelling is.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven