Jonge vrouw wint miljoenen in loterij en is nu blut: ‘Heb daar heel veel spijt van’

milj 1jpg

Toen de Engelse tiener Callie Rogers een bedrag van 1,8 miljoen pond won in de loterij, leek haar toekomst rooskleurig.

Maar de realiteit bleek anders. Nu, op 37-jarige leeftijd, worstelt ze om de eindjes aan elkaar te knopen, ondanks haar grote winst destijds.

Rogers, die op haar 16e het enorme bedrag van 1,8 miljoen pond, omgerekend zo’n 2,1 miljoen euro, won, roept vragen op over hoe een minderjarige aan een loterij kan deelnemen. Destijds was dat blijkbaar mogelijk, hoewel de leeftijdsgrens nu is verhoogd naar 18 jaar.

Terwijl ze destijds slechts 3,60 pond per uur verdiende in een supermarkt, veranderde het leven van Rogers drastisch door haar loterijwinst.

Echter, in plaats van verstandig met haar geld om te gaan, gaf ze het roekeloos uit en het vloog dan ook de deur uit.


Ondanks advies vanuit de loterij, dat ze negeerde vanwege haar jeugdige onervarenheid, besloot ze grote bedragen te spenderen aan haar uiterlijk, designerkleding en gulle giften aan vrienden en familie.


Haar geld verdween al snel aan luxe feesten en de aankoop van een huis. In 2021 werd Rogers failliet verklaard, haar loterijfortuin tot de laatste cent opgebruikt, waardoor ze gedwongen was een uitkering aan te vragen.


Nu, een paar jaar later, probeert Rogers haar leven weer op te bouwen. Ze keerde terug naar school voor een opleiding tot verpleegkundige en werkt nu als verzorgster.


Echter, ze deelt haar spijt over het gebrek aan geld voor haar zoon Blake, die lijdt aan hersenverlamming, wat haar grootste teleurstelling is.

1. Ze worstelt om de eindjes aan elkaar te knopen.
2. Nu moet ze iedere maand rond zien te komen.
3. Dat geloof ik best dat ze daar spijt van heeft.
4. Ze heeft amper nog een cent te makken…
5. Ze was zo rijk maar nu moet iedere cent omdraaien!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven