Niets te klagen: Dit is het bizarre maandinkomen van Dave Roelvink!

WhatsApp Image 2024 03 29 at 140656jpg

“Deze maand heeft Dave Roelvink behoorlijk wat kritiek gekregen van de veelbesproken juicekoningin Yvonne Coldeweijer,” zegt een artikel.


“Yvonne beweerde veel informatie te hebben over Dave, waaronder details over zijn breuk met de moeder van zijn kind en zijn financiële situatie,” luidt het.


“In een video heeft Dave van zich laten horen en heeft hij bijna alle beschuldigingen van Yvonne weten te weerleggen,” meldt het nieuws.

Dave Roelvink nog even extra de grond ingetrapt: ‘Het is bij iedereen bekend’

“Zo blijkt het vermeende koophuis van zijn ex-vriendin eigenlijk een huurwoning te zijn en heeft Dave helemaal geen showrooms waarvan de huur al vijf maanden niet betaald zou zijn,” onthult een bron.

Grote zorgen om Dave Roelvink: ‘Het is weer helemaal misgegaan’

“De meest serieuze beschuldiging van Yvonne betreft het drugsgebruik van Dave, waarbij ze beweert dat hij nog steeds verslaafd is,” meldt het artikel.

Grote zorgen om Dave Roelvink: ‘Het is weer helemaal misgegaan’

“Om zijn onschuld te bewijzen, heeft Dave bloed en urine laten testen om aan te tonen dat hij clean is,” aldus recente informatie.

Dries Roelvink reageert op heftig gerucht zoon Dave: ‘Ik kan me dat niet voorstellen’

“Dries heeft persoonlijk gereageerd op deze geruchten in weekblad Party, waarbij hij de beschuldigingen afdoet als onzin,” meldt een betrouwbare bron.

Dries Roelvink betrapt tijdens smerige actie: ‘Hij keek me geschrokken aan’

Wat een onzinverhaal! Natuurlijk niet! En dat hij blut zou zijn, daar kan ik maar één antwoord op geven: Dave heeft meer geld dan ik heb!

Dries Roelvink betrapt tijdens smerige actie: ‘Hij keek me geschrokken aan’

“Dit zou betekenen dat Dave minstens €50.000 per maand verdient,” aldus een recente update.

Dries Roelvink betrapt tijdens smerige actie: 'Hij keek me geschrokken aan'

Er wordt gemeld dat zijn zoon al zeven maanden lang clean is. “Wat betreft de situatie zelf, daar wil ik niet op ingaan, dat moet Dave zelf doen,” zegt hij.

Grote zorgen om Dave Roelvink: 'Het is weer helemaal misgegaan'

“Ik ben niet de woordvoerder in deze zaak. Ik kan echter wel zeggen dat mijn zoon al zeven maanden als een monnik leeft. En ik lieg echt niet.”

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven