DJ Afrojack verkoopt zijn grote kasteelhuis: Dit bedrag wil hij ervoor!

WhatsApp Image 2024 05 22 at 085823 3jpg

Nick van de Wall, die beter bekend staat als dj Afrojack, lijkt zijn interesse te hebben verloren in zijn imposante kasteelvilla na ongeveer vier jaar.

Het kasteel bevindt zich net over de grens in het Vlaamse Kalmthout en beschikt over zestien kamers, inclusief acht slaapkamers, en een woonoppervlakte van 2.139 vierkante meter, compleet met een zwembad en wellnessgedeelte. De vraagprijs voor deze prachtige villa bedraagt zeven miljoen euro, zoals gemeld door Quote.

In 2020 verwierf de internationaal bekende Nederlandse dj deze villa, hetzelfde jaar waarin hij trouwde met model Elettra Lamborghini, de kleindochter van de oprichter van het beroemde sportautomerk Lamborghini.

Volgens de makelaar van De Boer & Partners is het kasteel gelegen op een perceel van vijf hectare, temidden van natuurpracht en biedt het totale privacy.

Het landgoed,

Met de naam De Markgraaf biedt het landgoed een overvloed aan luxe voorzieningen, zoals een binnenzwembad met zuilen, een wellnessgedeelte, een marmeren badkamer en een ruime eetzaal met uitzicht op een binnenbak, evenals een buitenbak en stallen voor zeventien paarden.

Er is geen concrete informatie over het bedrag dat de 36-jarige Afrojack heeft betaald voor de villa, maar het moet aanzienlijk zijn geweest.

Eerdere eigenaar, zakenman Jan Rijsdijk, vroeg ooit 20 miljoen euro voor het landgoed, maar zelfs na verlaging van de vraagprijs met 5 miljoen euro vond het geen koper.

Uiteindelijk besloot Van de Wall het pand te kopen nadat Rijsdijk akkoord was gegaan met de verkoop van een groot deel van het terrein aan een natuurorganisatie.

Rijsdijk deelde mee dat hij in 1997 een renovering van het hoofdgebouw uitvoerde voor een bedrag van 7,5 miljoen euro. “Adviseurs verklaarden me voor gek en voorspelden dat ik dat er nooit meer uit zou halen.”

”Maar daar heb ik het niet voor gebouwd. Ik heb altijd gezegd dat ik straatarm wil sterven. Nou, ik ben goed op weg, haha!” vertelde destijds aan Quote.

Hij meldde ook dat alleen al de uitgaven voor licht en verwarming ongeveer 2.500 euro per maand waren.

1. Voor dit megabedrag krijg je dan wel het beste van het beste.
  2. Maar liefst 16 kamers waarvan 8 slaapkamers!
  3. Voor dit bedrag krijg je wel een oppervlakte van 2.139 vierkante meter.
  4. Wat een bedrag zeg! Wordt nog even door sparen
  5. Ontzettend mooi maar wat een bedrag zeg!

Nick van de Wall, beter bekend als dj Afrojack, lijkt na ongeveer vier jaar zijn interesse te hebben verloren in…

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven