Koppel schrikt als ze beelden van camera zien: ‘Het lijkt alsof het ergens naartoe wil’

gejpg

Een Australisch echtpaar is flink geschrokken door de beelden die hun beveiligingscamera heeft vastgelegd, waarop een schim te zien is die door hun woonkamer beweegt.

De video bracht Matthew Kane (35) en zijn vrouw, die zich in een andere kamer bevonden, tot stilstand van angst toen ze de mysterieuze verschijning zagen op de opnames.

Op een gegeven moment terwijl Matthew in bed lag, besloot zijn vrouw de beveiligingscamera-opnames te bekijken.

En tot haar verbazing zag ze een bleek figuur uit een oude antieke kast in de woonkamer verschijnen, wat het echtpaar in ongeloof en paniek bracht.

De vermeende geest bewoog zich langs de hond van het echtpaar. “Het heeft een perfect rond hoofd en laat een lichtspoor achter zich,” zei Matthew.

“Het lijkt te lopen alsof het een doel heeft, alsof het ergens heen wil. Je kunt bijna de armen zien zwaaien,” vertelde Matthew.


Direct onder deze alinea is een video te bekijken waarin een hond niet aanslaat, wat voor Matthew kan wijzen op de aanwezigheid van een overleden vriend of familielid.


“Mijn gebruikelijke scepsis wordt nu doorbroken. Er is geen verklaring voor,” voegt Matthew toe en verklaart dat deze gebeurtenis zijn opvatting over bovennatuurlijke zaken heeft veranderd en hem met meer vragen dan antwoorden heeft achtergelaten.


Hoewel Matthew de video op sociale media heeft gedeeld, betreurt hij nu die beslissing, omdat deze viraal is gegaan op een paranormale pagina.


“Bij het lezen van reacties denk ik: ‘Stop met suggesties, ik wil niet nog meer ideeën over wat het zou kunnen zijn’,” zegt hij.


De impact van deze gebeurtenis heeft het stel diep geraakt, waardoor ze nu voorzichtig zijn met wat ze geloven en delen over hun ervaring.


De schimmige beelden blijven een mysterie, een herinnering aan iets onverwachts in hun eigen huis.

1. Dit hadden ze nooit verwacht te zien via hun beveiligingscamera!
2. Het echtpaar denkt dat het een overleden familielid is.
3. Het koppel denkt aan een overleden familielid of vriend.
4. Ik zou geen oog meer dicht doen.
5. Ik zou direct op zoek gaan naar een andere woning!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven