Edsilia Rombley maakt pijnlijke blunder: ‘Het was gewoon een foutje van mij’

WhatsApp Image 2024 04 14 at 170535 3jpg

Tijdens het tv-programma Make Up Your Mind zorgt Edsilia Rombley zaterdag voor een pijnlijke blunder.

In het programma denkt de zangeres en jurylid ten onrechte dat Piet Paulusma, die twee jaar geleden is overleden, in een dragqueenkostuum verschijnt.

Tijdens haar rol als jurylid bij Make Up Your Mind blijkt Edsilia niet erg sterk in het herkennen van bekende personen, althans zo lijkt het.

“Ik heb een paar namen… Dat mondje… Ik dacht: Dirk Kuyt!”, zegt Edsilia na de act. Haar mede-jurylid Fred van Leer wijst erop dat Rombley zelfs een naam heeft opgeschreven.

Groot vraagteken bij vreemd verhaal Fred van Leer: ‘Fred is een beetje Pinokkio’

“Toen dacht ik: oant moarn… Die man!”, antwoordt ze op Fred, doelend op de overleden weerman Piet Paulusma.

“Nee nee nee!!!”, reageert Carlo Boszhard geschrokken. Nikkie de Jager, bekend als NikkieTutorials, herhaalt de woorden van Carlo en mede-jurylid Ilse DeLange benadrukt: “Die is overleden”.

Steeds meer bizarre verhalen over Carlo Boszhard: ‘wisten niet wat ze hoorden’

Na deze misser is Edsilia beschaamd en geschrokken. “Ohhh, dat wist ik even niet! Wat erg”, zegt ze. Boszhard merkt sarcastisch op: “Af en toe een krant kan best leuk zijn”.

Steeds meer bizarre verhalen over Carlo Boszhard: ‘wisten niet wat ze hoorden’

Niettemin maakt de zangeres nog een vergissing en gaat verder met raden. “Die krullenbol die altijd met Peter was”, roept ze.

“Kees van der Spek is al geweest”, antwoordt Fred. Carlo voegt eraan toe: “Je zou ook eens een keer naar dit programma kunnen kijken”.

Edsilia hoopt dat haar vergissing niet al te veel wordt opgeblazen, zo vertelt ze aan Bart Ettekoven van Shownieuws.

“Het was gewoon een foutje van mij”, verklaart ze. Ook beweert ze contact te hebben gehad met de nabestaanden.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven