Efteling maakt grote veranderingen vanaf juni: Duurdere prijzen voor eten en drinken!

eftejpg

“De Efteling blijft een van de meest geliefde parken voor een dagje uit, ongeacht je leeftijd. Helaas zijn de toegangsprijzen de laatste jaren flink gestegen, waardoor gezinnen met een beperkt budget het zich niet meer kunnen veroorloven.”

“De entreeprijzen van het park in Kaatsheuvel variëren tussen de 38 en 51 euro. Daarnaast moeten bezoekers ook betalen om hun auto te parkeren.”

“Na urenlang in de rij staan voor attracties, krijg je ongetwijfeld honger en zijn er genoeg eetgelegenheden beschikbaar.”

“Het is bekend dat je bij een dagje uit vaak meer betaalt voor eten en drinken. De prijzen in de Efteling waren al aan de hoge kant, maar volgens de website Looopings gaan die prijzen nu nog verder omhoog.”

“Voor een flesje ice tea betaalde je eerder 3,90 euro, maar dat wordt nu 4,30 euro. Een klein blikje cola, fanta of cassis kostte voorheen 3,70 euro en wordt nu 4,10 euro.”

“Zelfs een flesje water gaat nu 3,70 euro kosten. Het is opvallend dat zelfs Disneyland Parijs minder vraagt voor deze items.”


Er zijn ook andere prijsverhogingen gemeld door Loopings. Zo zal een patatje speciaal nu 50 eurocent duurder zijn en maar liefst 4,40 euro kosten.


Voor liefhebbers van een broodje Unox is er ook slecht nieuws, de prijs is nu 5,50 euro, wat een stijging is van een euro vergeleken met voorheen.


Bovendien zullen ook de prijzen van abonnementen omhoog gaan. Vorig jaar kostte een jaarkaart 215 euro, in januari van dit jaar werd dat verhoogd naar 250 euro. Vanaf 11 juni zijn er drie nieuwe abonnementsvormen beschikbaar:


  • Classic (225 euro per jaar)
  • Plus (275 euro per jaar)
  • Premium (390 euro per jaar)

De aanzienlijke prijsstijgingen hebben veel kritiek opgeleverd onder bezoekers. Deel je mening op Facebook en informeer anderen over deze veranderingen, zodat niemand voor onverwachte verrassingen komt te staan.


1. Zo dat is even schrikken! Niet normaal zeg..
2. Zin in een broodje UNox? Nu niet meer!
3. Even een snack tussendoor met het gezin is niet meer te betalen!
4. Je eigen eten en drinkwaar meenemen is goedkoper
5. Wat een bedragen, schandalig!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven