Vrouw houdt van de eikenboom Rudolf: ‘Niks is interessanter’

rud 1jpg

Sonja Semyonova, 45 jaar oud, heeft een ongebruikelijke wending genomen in haar liefdesleven door zichzelf te identificeren als een ‘ecosksueel’.

Ze is verliefd geworden op een eikenboom, die zij gelooft al honderden jaren op haar heeft gewacht. Volgens haar vult deze boom, die zij Rudolf heeft genoemd, haar met ‘er0tische energie’.

Voorheen was Sonja getrouwd, maar haar interesse in planten begon nadat ze in 2020 naar Vancouver Island was verhuisd.

Als specialist in het delen van ‘er0tische verhalen’, ontdekte ze tijdens de lockdown een imposante eikenboom tijdens haar dagelijkse wandelingen in de natuur, een ervaring die nu bijna drie jaar geleden is.

“Ik liep vijf dagen per week op een pad dichtbij de boom”, deelt Sonja, “en voelde meteen een sterke band met de boom.”


In de zomer van 2021 begonnen de ‘er0tische gevoelens’ voor de imposante eik Rudolf sterker te groeien in Sonja’s hart, wat de band tussen hen nog verder verdiepte.


Sonja beschrijft in haar verhalen de sensatie van nederigheid naast iets krachtigs en enorms. Terwijl ze voorheen romantische relaties met mannen had, ervaart ze haar liefde voor Rudolf op een geheel nieuw niveau.


“Wat ik in de omgang met de boom ervaar, is een dimensie die ik niet vind in contact met mensen.”


”Deze er0tische golf van energie heb ik lang gekoesterd.” Ze benadrukt dat haar verbinding met Rudolf volledig van mentale aard is en geen fysieke component heeft.


Volgens Sonja houdt ecosksualiteit geen fysieke gemeenschap tussen mensen en de natuur in.


“Het ervaren van de wisseling van seizoenen heeft voor mij een buitengewone betekenis. Hierdoor voel ik een onbeschrijfelijke opwinding.”


”Van de steriele winter naar de overvloedige lente waar alles tot bloei komt en zich voortplant. Niets is opwindender.”

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven