Opschudding over foto van prinses Eloise: ‘Wat is ze dun geworden’

WhatsApp Image 2024 06 03 at 214827jpg

Prinses Eloise, die momenteel in New York verblijft, heeft de laatste tijd duidelijk wat gewicht verloren, wat opvalt bij haar volgers.

Reacties onder haar Instagram-foto’s benadrukken dit, bijvoorbeeld: “Wat ben je mager.” Sinds ze vorig jaar begon met het Dag Eén-programma, is ze flink wat kilo’s kwijtgeraakt.

Eloise van Oranje deelt bizarre gebeurtenis tijdens treinreis

Haar volgers merken nu op dat ze nog meer is afgevallen. Een opmerking onder een recente foto luidt: “Wat ben je mager.” Een andere speculeert:

Angstaanjagende momenten voor Eloise van Oranje: ‘Belaagd en achtervolgd’

“Misschien is het eten in New York niet zo lekker of heeft ze last van heimwee?” Op TikTok komen ook reacties binnen, zoals: “Oh wow, ze is erg mager geworden.”

Angstaanjagende momenten voor Eloise van Oranje: ‘Belaagd en achtervolgd’

Onder haar volgers wordt Eloise van Oranje soms aangeduid als ‘Kabouter Spillebeen’, maar niet iedereen is het hiermee eens. Een opmerking van een volger luidt:

Eloise van Oranje blijft heerlijk zichzelf: Opnieuw kiekjes in badpak!

“Is het prettig om iemand zo neer te halen op social media?” Een andere reactie hierop luidt: “Was azijn in de aanbieding? Wat een kritiek heeft sommige mensen toch.”

Eloise van Oranje blijft heerlijk zichzelf: Opnieuw kiekjes in badpak!

Recent plaatste Eloise een mysterieuze video op TikTok waarbij ze bewust het geluid had uitgeschakeld. “Stel iemand kan liplezen,” zo schreef ze bij de beelden.

Eloise van Oranje is woest en gaat los op een terras: ‘What the f*ck! Doe even normaal joh’

De uitspraak van de gastleerling werd opgepikt in de klas en klonk als volgt: “’Hij is helemaal mijn type‘.” Dit leidde tot verschillende speculaties en vragen over de relatiestatus van Eloise.

1. Sommige volgers noemen haar zelfs ‘Kabouter Spillebeen’
2. Ze is inderdaad heel wat kilootjes afgevallen.
3. Meer moet er niet af, want dat is echt niet gezond.
4. Volgers gaan helemaal los op haar kiekjes.
5. Oordeel zelf…

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven