Eva heeft heel slecht nieuws gekregen: ‘Het einde komt misschien dichterbij’

WhatsApp Image 2024 06 15 at 133801jpg

Eva’s longtumoren groeien, wat haar in een moeilijke periode plaatst. Op Instagram deelde ze een emotionele update met haar volgers.


“Het is weer gegroeid. Ze zien op veel plekken in de longen dat er weer groei van de tumoren optreedt. In het hoofd is het wel goed zei de arts,” vertelt Eva.


Ze moet nu kiezen tussen chemotherapie, doorgaan met medicatie die de tumorgroei niet stopt (met mogelijk slechtere gezondheid tot gevolg), of een experimentele behandeling.


“Allemaal niet echt ‘goed’. Al had ik ook niet heel veel anders verwacht vandaag,” deelt ze. Ondanks haar aarzeling over chemo, besluit Eva het toch te proberen.


Binnen tien dagen zal ze beginnen met haar eerste chemokuur, terwijl ze momenteel medicatie gebruikt voor pijnbestrijding.


“Het einde nadert misschien,” deelt Eva emotioneel. “Ik hoop dat de chemo aanslaat en een droom kan verwezenlijken. Ik blijf keihard vechten en ben trots dat ik het probeer.”


Eva’s openheid toont haar moed en vastberadenheid in de strijd tegen haar ziekte.


Haar bericht op social media heeft veel steun en medeleven uit haar community ontvangen, die haar steunen in deze zware periode.


1. Eva zette door ondanks twijfels.
2. Ze heeft veel te verduren.
3. Steun en kracht worden haar toegezonden in deze zware tijd.
4. Eva staat voor een lastige beslissing.
5. Dit wens je niemand toe.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven