Waarom je frietjes van de McDonald’s anders kunnen smaken

mcdd 1jpg

Een onverwachte wending! Als je solliciteert voor een rol als clown, eindig je misschien als afwasser of medewerker bij de bekende gele M.

Maar als er iets misgaat, kan er revanche genomen worden. Bij McDonald’s in Booval, Australië, lijkt een medewerkster niet helemaal te begrijpen wat haar functie inhoudt.

Nadat ze net had schoongemaakt, gebruikt ze nu een vuile mop of dweil. En wat doet ze daarmee? Juist! Ze besluit het bij de frituur te drogen.

Gezellig onder de warmtelamp, naast de doos met verse patat. Jammer genoeg werd haar actie vastgelegd op smartphones van omstanders.

Oud medewerker McDonalds doet bizarre onthulling: ‘De manager keurde het goed’

Volgens McDonald’s zelf gaat het om een ‘eenmalig incident’ en is de situatie besproken met de medewerkster door de manager.

Boer neemt wraak nadat McDonald's zijn grond vernielt

Desondanks wordt verwacht dat ze ander werk moet zoeken, maar ze krijgt toestemming van de

Blijf gewoon haar taak uitvoeren als filiaalmanager.


Haar strategie lijkt misschien succesvol te zijn geweest, mogelijk zal ze binnenkort gekleed in een rode pruik en grappig kostuum kinderen vermaken.


1. “Waar zit het verstand! Hoe bedenk je dit? Gatverdamme!
2. Iedere keer als je frietjes eet ga je denken aan deze actie
3. De dame in kwestie mag gewoon daar blijven werken!
4. Dit is echt super vies, hoe verzin je het!?
5. Onbegrijpelijk dat ze geen ontslag heeft gekregen!”

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven